Verpleegkunde voltijd

"Door het lesgeven in Senegal raakte ik enthousiast om mensen het zorgverlenen te leren."

Docent Carla de Graaf

Wie ben je?
Ik ben Carla de Graaf. Ik werk sinds 2009 voor Hogeschool Inholland. Ik ben coördinator van de duale opleiding bachelorfase, lid van de curriculumcommissie en geef onder andere stagebegeleiding, organisatiekunde, kwaliteitszorg, coaching en begeleiding, zelfmanagement, afstudeerbegeleiding, financiering van de gezondheidszorg.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Ik heb de Inservice A opleiding, hbo-v, Tropenopleiding, tweedegraads docentenopleiding en de HGZO (eerstegraads docentenopleiding) gedaan. Ik heb gewerkt in het algemeen ziekenhuis, psychiatrie, verstandelijk gehandicaptenzorg en de wijk en voor Artsen Zonder Grenzen in Senegal. Ik heb als docent gewerkt in het Slotervaartziekenhuis en het ROC van Amsterdam. Momenteel volg ik de Master Leren en Innoveren.

Waarom onderwijs?
Door het lesgeven in Senegal raakte ik enthousiast om mensen het zorgverlenen te leren, kennis en vaardigheden bij te brengen, maar vooral verder te kijken en door te vragen. Probeer diepgang aan je contacten met anderen te geven, soms is niets wat het lijkt.

Hobby's?
Ik vind het bezoeken van steden in Nederland maar ook daarbuiten heel leuk en houd van lezen en fietsen op de racefiets door de Noord-Hollandse duinen.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228