Verpleegkunde voltijd

"Ik hoop nieuwe beroepsbeoefenaren te inspireren en te kunnen fungeren als rolmodel."

Teamleider Katinka Rademaker

Wie ben je?
Ik ben Katinka Rademaker, sinds september 2016 één van de teamleiders van het team hbo-Verpleegkunde Amsterdam. Ik geef daarnaast ook les in de vakken stagebegeleiding, afstudeerbegeleiding en vaardigheden voor het honoursprogramma Technische Verpleegkunde.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Ik heb zelf ook jaren geleden de hbo-v gedaan en ben als verpleegkundige begonnen op een afdeling orthopedie in het OLVG in Amsterdam. Al snel ben ik mij gaan specialiseren en heb de ICU-opleiding gedaan. Nadat ik zeven jaar gewerkt had als intensive care verpleegkundige heb ik een masteropleiding gedaan tot Physician Assistant (PA). Daarna heb ik drie jaar als PA gewerkt in het VUmc om daar een kliniek op te zetten voor patiënten met een blaaspijnsyndroom. Bij deze patiëntengroep heb ik tevens wetenschappelijk onderzoek gedaan.

Waarom onderwijs?
Wat begonnen is als het geven van gastcolleges, is uitgegroeid tot de volledige overstap naar het onderwijs. Ik hoop nieuwe beroepsbeoefenaren te inspireren en te kunnen fungeren als rolmodel voor onze studenten.

Hobby's?
Ik ben dol op lekker eten dus ben genoodzaakt veel te sporten. Gelukkig ben ik ook dol op sporten, dus regelmatig te vinden in de sportschool. Daarnaast organiseer ik het jaarlijkse tennistoernooi voor al onze opleidingen binnen het domein Gezondheid, Sport en Welzijn.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228