Werktuigbouwkunde voltijd

Studiekeuzecheck Werktuigbouwkunde

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij Werktuigbouwkunde er uit?

De Studiekeuzecheck van de opleiding Werktuigbouwkunde bestaat uit één dagdeel. Tijdens de bijeenkomst op school maak je kennis met het lesprogramma, maak je een wiskundetoets, krijg je een rondleiding door het gebouw en maak je kennis met onze studenten en docenten. Je krijgt een individueel adviesgesprek krijgen met een docent over je motivatie om Werktuigbouwkunde te willen studeren en om de resultaten van jouw wiskundetoets te bespreken. Ook als je zelf aangeeft graag langer een gesprek te willen kan hiervoor een afspraak gemaakt worden. 

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Ja, neem schrijfgerei mee.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Stuur dan een e-mail naar een van onderstaande e-mailadressen, contactpersonen of naar de Centrale Studentenadministratie via csa@inholland.nl.

Alkmaar
mariette.devries@inholland.nl

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228