Werktuigbouwkunde voltijd

"Iedereen kende elkaar en de docenten wisten je naam. Je voelt je dan snel thuis."

Afgestudeerde Dirk Verbeek

Een makkelijke keuze
Toen ik me ging oriënteren op hogescholen die de opleiding Werktuigbouwkunde aanboden, bleek dat Alkmaar zeer goed stond aangeschreven. Bovendien lag de school dicht in de buurt van mijn woonplaats en dus was de keuze niet zo moeilijk. Momenteel werk ik bij een producent van verpakkingsmachines. Ik begon op de afdeling Ontwikkeling. Na anderhalf jaar ben ik overgestapt naar de afdeling Elektrotechniek, omdat ik procesbesturing interessant vind.

Je voelt je al snel thuis
Het begin van de opleiding was zeer praktijkgericht en dat beviel me goed. Ik miste soms wel wat diepgang, maar dat kwam waarschijnlijk door de breedte van het vakgebied werktuigbouwkunde. De sfeer was leuk, dat kwam vooral omdat niet zoveel studenten deze opleiding deden. Iedereen kende elkaar en de docenten wisten je naam. Je voelt je dan snel thuis.

Nog steeds de beste
De studie Werktuigbouwkunde is een echte aanrader. Puur omdat het zo'n leuk werkterrein is. En naar mijn mening is de opleiding in Alkmaar nog steeds de beste. Het belangrijkste: geniet van je studietijd, want nu heb je relatief nog veel vrijheid.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228