Kom onze wereld een stukje mooier maken (door samen te werken aan duurzame oplossingen)

Ons domein Business, Finance and Law

Als specialist in Business, Finance of Law sta je voor de keuze: zet jij je expertise in voor het bedrijfsleven?  Wil je onze studenten coachen, begeleiden en jouw vakkennis delen met een volgende generatie professionals? Of wil je het beste van twee werelden combineren?  

Bij ons domein hoef je niet te kiezen. Bij ons ga je voor je vak én voor het onderwijs. Want wat is er leuker dan je studenten te enthousiasmeren met jouw ervaring? Lessen op maat maken op basis van de nieuwste inzichten uit onderzoek en praktijk en verrijken met activerende, authentieke beroepsproducten? Bij ons coach je studenten in leergemeenschappen waarin ze aan de slag gaan met actuele vraagstukken van echte opdrachtgevers. Geef hen de ruimte om ook te leren buiten onze hogeschool, samen te werken met andere studenten en het werkveld. Help hen ontwikkelen tot zelfbewuste, kritische, ondernemende en onderzoekende professionals, die in staat zijn de toekomstige samenleving actief, creatief, doelgericht en zelfbewust vorm te geven.  

En zoals zij een leven lang leren ontwikkel jij je ook permanent. Jij houdt je vakgebied up-to-date, volgt trainingen om je didactisch en persoonlijk nog sterker te maken en je zet je van tijd tot tijd extra in voor je studenten. Het is sprintjes trekken en nieuwe wegen inslaan. We bieden je alle ruimte om te experimenteren en te excelleren. In een persoonlijke werkomgeving waarin onze collega’s en studenten elkaar kennen en waarin jij en ieder ander zichzelf kan zijn. Juist in onze verschillen zit onze kracht. Iedereen telt mee. Zo kunnen we samen betere oplossingen ontwikkelen voor vraagstukken uit onze maatschappij. 

'Ik wil het fysieke onderwijs nu wel echt ervaren' - De werkdag van Nabila Zahaf

Een baan als jongerenwerker opgeven om voor de klas te gaan staan. Nabila Zahaf (28) deed het en is nu anderhalf jaar docent aan de opleiding Integrale Veiligheidskunde van Hogeschool Inholland. "Als je je kennis, ervaring en mening over je vakgebied wilt delen met jonge studenten, dan past het onderwijs bij je."

De werkdag van Nabila

'Het is zo tof om met mijn ervaring studenten beter voor te bereiden op de praktijk.'

Joyce van Randwijk studeerde ooit op Hogeschool Inholland. Nu is ze terug: als hybride (parttime) docent Business Studies bij het Domein Business, Finance and Law én als ondernemer. Ze heeft een eigen vergader- en trouwlocatie en inspireert haar studenten met haar praktijkervaringen. “De combinatie van kennisoverdracht bij Inholland en gastvrouw zijn voor mijn gasten geeft me heel veel energie.”

Lees haar verhaal

Hogeschool Inholland vacature

5 redenen om bij ons te willen werken:

  1. Je wordt graag continu uitgedaagd, Wij geloven dat we samen de wereld een stukje duurzamer maken door samen te werken aan oplossingen die bijdragen aan die transitie. Daarvoor vragen we veel van jou, van elkaar en van het werkveld.   
  2. Je werkt op een plek waar collega’s en studenten je kennen, waar jouw inzet en initiatief gewaardeerd wordt, je voor elkaar klaar staat en jij je vanaf dag één thuis voelt dankzij de persoonlijke  
  3. Je wilt je professioneel blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Daarvoor heb je nauw contact met onderzoek en praktijk, krijg je de vrijheid om je onderwijs te verbeteren en kun je gebruikmaken van een breed aanbod trainingen en programma’s.
  4. Je kunt bij ons jouw kennis en kunde inzetten door studenten te begeleiden tot kritische, onderzoekende professionals. Om het beste uit hen te halen lever je maatwerk en zet je soms extra stappen.  
  5. Je profiteert van een professionele organisatie met een schat aan kennis, een solide, digitale werkomgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Onze clusters

Recht & Veiligheid

Bij ons cluster Recht & Veiligheid dragen onze studenten bij aan een veilige leef- en werkomgeving en helpen ze mensen en organisaties met de juridische wereld om te gaan. Aan jou de taak om hen zelfstandig, ethisch en professioneel te leren werken.

Finance

Om geldstromen in goede banen te leiden, bedrijven en instellingen financieel gezond te krijgen en te houden, met aandacht voor duurzame doelen, leiden we bij het cluster Finance ‘financials for the future’ op. Als nieuwe collega heb jij de drive om hen op weg te helpen in de wereld van financiën.

Business Studies

Als enige plek in Nederland komen bij ons cluster Business Studies alle aspecten van een onderneming aan bod: van financiën, commercie en logistiek tot personeel, organisatie en management. Met jouw ervaring en scherpe blik op het werkveld weet je wat de professional van morgen nodig heeft, zoek je waardevolle contacten uit het werkveld en ontdek en ontwikkel je nieuwe werkvormen waarin studenten samenwerken.

Past Business, Finance and Law bij jou?

Je bent een professional in je vakgebied

Je bent een expert in je vak. Jouw kennis en enthousiasme wil je delen, zowel met vakgenoten als met aankomende professionals. Vandaar dat je volledig kiest voor een carrière in het hoger beroepsonderwijs óf je baan voor de klas combineert met een andere baan in de beroepspraktijk. Wat je ook kiest, jouw doel is het ontwikkelen van interdisciplinair, toekomstgericht onderwijs beroepsonderwijs waarin je een leven lang leren en ondernemerschap stimuleert. Je stelt jezelf continu de vraag: hoe maken we impact, zodat we samen onze leefomgeving duurzamer en de samenleving veerkrachtiger maken?  

Je wilt jezelf continu blijven ontwikkelen

Je bent nieuwsgierig en bereid om je te blijven ontwikkelen, vakinhoudelijk én didactisch. Jij begrijpt dat het onderwijs van de toekomst vraagt om flexibilisering. Hoe kun je studenten meer keuzevrijheid en eigenaarschap geven en beschouwen als partners in het onderwijs? Je bent wendbaar, slaat graag nieuwe paden in en legt verbindingen met de wereld binnen en buiten onze hogeschool. Netwerken, samenwerken en blijven innoveren zijn vanzelfsprekende zaken voor jou. Ook al struikel je daarbij soms in je drang naar voren. Dat maakt niet uit, want ook daar leer je van.  

Je bent flexibel

Jij ziet elke student als een partner en trekt voor hem of haar een extra sprintje als het nodig is. Jij beseft dat daardoor sommige dagen langer zijn dan andere, dat elke week onvoorspelbaar is en geen jaar hetzelfde. Jij durft van collega’s maar ook van werkveldpartners en studenten te leren. Dus stel je vragen, vraag je hulp om zo met een open blik nieuwe paden te onderzoeken. Jij bent flexibel, zonder je eigen grenzen uit het oog te verliezen. Want samen met je bevlogen collega’s vorm jij een hecht team dat ook voor elkaar klaar staat. 

Dit zijn wij. Wie ben jij?