Onze gezondheidsopleidingen

De zorg wordt steeds complexer. Met een gezondheidsopleiding van Inholland draai jij moeiteloos mee en ontwikkel jij jezelf tot een moderne professional die anderen helpt het beste uit het leven te halen.

Bekijk en vergelijk hieronder onze opleidingen om mensen te helpen en ontdek wat bij je past.

10 opleidingen

Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Voltijd – Met de opleiding BML leer je hoe levende organismen in elkaar zitten, zodat je je steentje kan bijdragen aan de genezing en bestrijding van ziekten en aandoeningen.

Amsterdam

Biotechnologie

Voltijd – Wat vandaag in het lab wordt ontdekt, kan morgen de wereld veranderen. Wil jij deel uitmaken van deze ontdekkingstocht? Kies dan voor Biotechnologie.

Amsterdam

Chemie

Voltijd – Chemische stoffen kunnen goedkoper en duurzamer ontwikkeld worden. Daarom hebben we een bètabrein als jij nodig die op zoek gaat naar het onbekende.

Amsterdam

Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Duaal – Na het afronden van dit (door de werkgever) betaald duaal opleidingstraject kun je met behulp van CT- en MRI-scans diagnostisch onderzoek verrichten.

Haarlem

Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Voltijd – Met behulp van bijvoorbeeld radioactieve stoffen, en röntgen- en bestralingsapparatuur draag je bij aan optimale diagnostiek en behandeling van patiënten.

Haarlem

Mondzorgkunde

Voltijd – Als mondhygiënist kun je het gebit volledig reinigen, tandbederf voorkomen, en patiënten informeren over optimale verzorging van hun gebit.

Amsterdam

Verloskunde

Voltijd – Wil jij betrokken zijn bij nieuw leven? De opleiding Verloskunde leert hoe je zwangere vrouwen en hun partners voorlicht en begeleidt.

Amsterdam, Groningen

Verpleegkunde

Duaal – Al werkend leer je hoe je zelfstandig zorg kan verlenen, zodat mensen zowel fysiek als mentaal sterker worden.

Alkmaar, Amsterdam

Verpleegkunde

Voltijd – Eerst de mens, dan de zorg. Met de opleiding Verpleegkunde (hbo-v) leer je dat iemand meer is dan zijn medisch probleem.

Alkmaar, Amsterdam

Verpleegkunde

Deeltijd – De zorg wordt steeds complexer, en je wilt als professional een rol blijven spelen in dit proces. Dan is de deeltijdopleiding Verpleegkunde iets voor jou.

Alkmaar, Amsterdam

Kies een gezondheidsopleiding die bij jou past

Met een van onze gezondheidsopleidingen of een hbo-opleiding zorg kies je zelf hoe je mensen helpt. Door baanbrekend onderzoek te verrichten in een laboratorium bijvoorbeeld. Of met handen aan het bed, als verpleegkundige of verloskundige. Of draag bij aan de behandeling van patiënten met jouw expertise van röntgen- en bestralingsapparatuur. Voor welke richting kies jij?

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228