Logistiek & Complexiteit

Over Logistiek & Complexiteit

Om een (wereldwijde) productieketen in te richten moet voldaan worden aan uiteenlopende criteria zoals voldoen aan de klantvraag, productflexibiliteit, traceerbaarheid van onderdelen en voortdurende kostenreductie door onderlinge afstemming. Dat vraagt om precies inzicht in details en systematisch overzicht van de samenhang. In dit soort processen prijzen bedrijven en ketens van bedrijven zich binnen de kortste keren uit de markt indien ze details en samenwerking verwaarlozen. Het lectoraat Logistiek en Complexiteit biedt bedrijven en organisaties met praktijkgericht onderzoek handvatten om valkuilen op dit gebied te mijden.

Voor onderwijs en werkveld

In het lectoraat Logistiek & Complexiteit van het kenniscentrum Business, Finance & Law  doen lectoren, (docent)onderzoekers en studenten praktijkgericht onderzoek naar complexe vraagstukken bij de inrichting van logistieke ketens. Het kan hier gaan om vraagstukken in de zorg, de luchtvaartsector, maar ook om de productie van Max Havelaar-koffie. 

Samenwerken met Logistiek & Complexiteit

Het lectoraat Logistiek & Complexiteit werkt samen met bedrijven die aanlopen tegen complexe vraagstukken bij de inrichting van logistieke ketens. Bedrijven en organisaties zijn welkom met vragen of projecten op dit vakgebied. Docenten kunnen zich als onderzoeker aansluiten bij het lectoraat Logistiek & Complexiteit. Ook komen de onderzoekers graag in contact met studenten van Inholland die een rol kunnen spelen in lopende onderzoeken of op zoek zijn naar een afstudeeronderzoek. 

De lector van Logistiek & Complexiteit

Donald Ropes
Donald Ropes
Donald Ropes
lector
Lectoraat
Telefoon
E-mail

Nieuws vanuit Logistiek & Complexiteit

Werk samen met Donald

Kom in contact en stel je vragen

Telefoon
0651018343