Associate degree Sociaal Financiële Dienstverlening deeltijd

Praktische informatie Ad Sociaal Financiële Dienstverlening deeltijd

Start februari 2024

Februari. (Week 5: maandag 29 januari - vrijdag 4 februari) 

Goed om te weten: bekijk welke opleidingen op welke locaties in februari starten. Dit kan per opleiding en locatie verschillen. Aanmelden voor deze februaristart kan vanaf 1 oktober 2023 tot 15 januari 2024 via Studielink.

Start september 2024

September. (Week 36: maandag 2 september - vrijdag 6 september 2024)

Duur opleiding

Twee jaar

Titel

Associate degree in Laws (LL Ad)

Bekijk de titels per opleiding (pdf)

Collegegeld 2023-2024 (februaristart 2024)

€ 1.128 *

* Iedereen die in het studiejaar 2023-2024 studeert, krijgt korting op het collegegeld. Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Collegegeld 2023-2024

€ 1.934 *

Ga je voor het eerst studeren?
Studenten die nog niet eerder hebben gestudeerd aan een hogeschool of universiteit, betalen in het studiejaar 2023-2024 de helft van het collegegeld. Voor een deeltijdopleiding betaal je dan voor het eerste jaar € 967 * in plaats van € 1.934 *.
Lees meer over deze korting

*Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Levenlanglerenkrediet

Wil je een opleiding gaan volgen, maar heb je geen recht meer op reguliere studiefinanciering (lening, aanvullende beurs en reisproduct)? Je kunt onder bepaalde voorwaarden toch geld lenen om het collegegeld of lesgeld te betalen.
Lees meer over het levenlanglerenkrediet

STAP-budget

Ben je 18 jaar of ouder en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Vraag dan het STAP-budget aan en ontvang jaarlijks tot € 1.000 aan subsidie. Hiermee studeer je voordelig en een maak je een mooie (vervolg)stap in je carrière!

Lees meer over het STAP-budget

Geschikte laptop

Een goede laptop is onmisbaar om goed onderwijs te volgen. We verwachten dan ook dat je in het bezit bent van een laptop waarop je kunt werken met de programma's die je nodig hebt voor je opleiding.

Waar moet een geschikte laptop aan voldoen?
Bekijk de specificaties

Volg deze opleiding in...

Amsterdam

De Boelelaan 1109
1081 HV Amsterdam
Meer over deze locatie

Den Haag

Theresiastraat 8
2593 AN Den Haag
Meer over deze locatie

Open Avond 13 december

Bekijk wat je kunt verwachten

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Hoeveel punten moet je halen?

Studiebelasting

Elk studiejaar is verdeeld in vier onderwijsperioden van ongeveer tien weken. Iedere onderwijsperiode bestaat uit zeven onderwijsweken en meestal drie toetsweken. Per studieweek moet je rekenen op een gemiddelde studiebelasting van twintig uur, inclusief onderwijs. De lessen op de locatie Den Haag vinden wekelijks plaats op twee dagdelen op dinsdag: in de ochtend en middag met mogelijkheid tot uitwijken naar de avond. De lessen op de locatie Amsterdam vinden wekelijks plaats op twee dagdelen op donderdag: in de ochtend en middag met mogelijkheid tot uitwijken naar de avond. De toetsen worden op beide locaties afgenomen op maandagavond (vanaf 18.00 uur), dinsdag en donderdagavond (vanaf 18.00 uur) binnen de vastgestelde toetsperiode volgens het jaarrooster.

Bindend studieadvies

Tijdens het eerste jaar bekijken we jouw behaalde studieresultaten. Voldoe je aan de voorwaarden om verder te studeren? En, is de opleiding haalbaar? Op basis hiervan krijg je een studieadvies. Zo weet je op tijd of je kunt doorgaan of een switch moet maken. Het belangrijkste hierbij is het aantal behaalde studiepunten (European Credits of EC's). Wanneer je minder dan 50 (van de 60) punten hebt gehaald, dan krijg je een negatief Bindend studieadvies. Je kunt dan niet bij dezelfde opleiding aan Hogeschool Inholland verder studeren.

Meer informatie over het Bindend studieadvies

Wat je moet weten over Associate degree Sociaal Financiële Dienstverlening

  1. Geweldige kans om je opleidingsniveau te verhogen zonder meteen vier jaar te hoeven studeren.
  2. Actueel programma met veel nadruk op jouw persoonlijke ontwikkeling.
  3. Nadruk op eigen inbreng, creativiteit en kleinschaligheid.
  4. Mocht je verder willen studeren, dan kan dat. Het diploma van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening geeft je toegang tot een breed aanbod aan (master)opleidingen in binnen- en buitenland.
  5. Samenwerking die inspireert en het beste in je naar boven haalt.
  6. Uitstekende perspectieven op de arbeidsmarkt. 

Bijzondere omstandigheden? 

Onze decanen zijn er voor je wanneer je bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of een beperking hebt. Ook kun je bij de decaan terecht als je topsport combineert met studeren, of wanneer er familieproblemen zijn. Denk jij dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken? Neem voordat je je inschrijft contact op met decanaat.amsterdam@inholland.nl. 

Lees meer

Studie in Cijfers

Studie in Cijfers toont aan hoe deze opleiding het doet in vergelijking met dezelfde opleiding bij andere hogescholen.

3,9van 5
Studenttevredenheid Landelijk 3.6
55%
Afgestudeerden die na het diploma doorstuderen Landelijk 38%
3,8van 5
Tevredenheid over aansluiting met beroepspraktijk Landelijk 3.7

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228