Associate degree Sociaal Financiële Dienstverlening deeltijd

Praktische informatie Associate degree Sociaal Financiële Dienstverlening deeltijd

Start september 2021

September. (Week 35: maandag 30 augustus - vrijdag 3 september 2021)

Duur opleiding

Twee jaar

Titel

Associate degree in Laws (LL Ad)

Bekijk de bachelortitels per opleiding (pdf)

Collegegeld 2021-2022

€ 1.812*. 
*Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Studenten die nog niet eerder hebben gestudeerd aan een hogeschool of universiteit, betalen vanaf studiejaar 2021-2022 € 906 voor het eerste collegejaar (in plaats van € 1.812). Voldoe jij aan de voorwaarden? Bekijk ze hier.

Levenlanglerenkrediet

Wil je een opleiding gaan volgen, maar heb je geen recht meer op reguliere studiefinanciering (lening, aanvullende beurs en reisproduct)? Vanaf het studiejaar 2017-2018 kun je onder bepaalde voorwaarden toch geld lenen om het collegegeld of lesgeld te betalen.
Lees meer over het levenlanglerenkrediet op de website van DUO

Geschikte laptop

Een goede laptop is onmisbaar om goed onderwijs te volgen. We verwachten dan ook dat je in het bezit bent van een laptop waarop je kunt werken met de programma's die je nodig hebt voor je opleiding.

Waar moet een geschikte laptop aan voldoen?
Bekijk de specificaties

Volg deze opleiding in...

Den Haag

Theresiastraat 8
2593 AN Den Haag
Meer over deze locatie

Online Open Avond 9 juni

Meld je aan

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Hoeveel punten moet je halen?

Studiebelasting

Elk studiejaar is verdeeld in vier onderwijsperioden van ongeveer tien weken. Iedere onderwijsperiode bestaat uit zeven onderwijsweken en meestal drie toetsweken. Per studieweek moet je rekenen op een gemiddelde studiebelasting van twintig uur, inclusief onderwijs. De colleges vinden wekelijks plaats op dinsdag (ochtend en middag). De toetsen vinden zoveel mogelijk plaats op de dinsdag, maar kunnen ook op de donderdagavond aangeboden worden.

Bindend studieadvies

Tijdens het eerste jaar bekijken we jouw behaalde studieresultaten. Voldoe je aan de voorwaarden om verder te studeren? En, is de opleiding haalbaar? Op basis hiervan krijg je een studieadvies. Zo weet je op tijd of je kunt doorgaan of een switch moet maken. Het belangrijkste hierbij is het aantal behaalde studiepunten (European Credits of EC's). Wanneer je minder dan 50 (van de 60) punten hebt gehaald, dan krijg je een negatief Bindend studieadvies. Je kunt dan niet bij dezelfde opleiding aan Hogeschool Inholland verder studeren.

Meer informatie over het Bindend studieadvies

sociaal-juridische-dienstverlening1903px.jpg

Wat je moet weten over Associate degree Sociaal Financiële Dienstverlening

  1. Geweldige kans om je opleidingsniveau te verhogen zonder meteen vier jaar te hoeven studeren.
  2. Actueel programma met veel nadruk op jouw persoonlijke ontwikkeling.
  3. Nadruk op eigen inbreng, creativiteit en kleinschaligheid.
  4. Mocht je verder willen studeren, dan kan dat. Het diploma van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening geeft je toegang tot een breed aanbod aan (master)opleidingen in binnen- en buitenland.
  5. Samenwerking die inspireert en het beste in je naar boven haalt.
  6. Uitstekende perspectieven op de arbeidsmarkt. 

Bijzondere omstandigheden? 

Onze decanen zijn er voor je wanneer je bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of een beperking hebt. Ook kun je bij de decaan terecht als je topsport combineert met studeren, of wanneer er familieproblemen zijn. Denk jij dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken? Neem voordat je je inschrijft contact op met decanaat.denhaag@inholland.nl.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!