Bouwkunde voltijd

Vind je het een uitdaging om te bedenken hoe nieuwe, of bestaande gebouwen, en de ruimte daaromheen, beter kunnen functioneren? Hoe ze kunnen bijdragen aan een duurzamere leefomgeving voor de mens en een duurzamere planeet?

Kijk eens goed om je heen. In Noord-Holland zijn er zoveel onderwerpen waarover nagedacht moet worden. Denk aan woningen voor iedereen. Wie is dan iedereen en hoe zien die woningen er uit? Denk ook maar aan de klimaatverandering en duurzaamheidseisen waarbij de bestaande gebouwen en de gebouwde omgeving aangepast moeten worden. Hou je van techniek en vind je het interessant om nieuwe mogelijkheden te verkennen? Vallen en opstaan horen daarbij en daarvoor deins je niet terug. Beter geprobeerd, gedurfd en gedaan dan blijven hangen bij dromen over mogelijkheden… Zo ontwikkel jij je eigen persoonlijke leerweg.

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Alkmaar en Haarlem
taal
Nederlands

Open Avond 6 november

Meld je aan!

Leuke opleiding?

Op de hoogte blijven?

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over Bouwkunde

  1. Je komt de meest bijzondere gebouwen tegen tijdens excursies naar actuele bouwprojecten.
  2. Stagelopen doe je bij bijvoorbeeld Ballast Nedam, BAM, Bouwbedrijf De Nijs, architectenbureaus en kleinere bouwbedrijven. 
  3. Stroom door naar een universitaire masterstudie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de TU in Delft. 
  4. Goed opgeleide bouwkundigen zijn overal in de wereld welkom bij architecten-, advies- en ingenieursbureaus. 
  5. Je kunt kiezen voor een studiereis naar China. Leer hoe zij westerse technieken combineren met oosterse creativiteit.

Lijkt dit je een leuke opleiding?

We houden je graag op de hoogte van de opleiding Bouwkunde voltijd. Zo kun je ontdekken of de opleiding bij jou past en helpen we je bij je studiekeuze. Laat je e-mailadres achter en wij doen de rest.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228