Bouwkunde voltijd

Studiekeuzecheck Bouwkunde

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij Bouwkunde eruit?

De Studiekeuzecheck van de opleiding Bouwkunde bestaat uit één dag(deel). Op deze dag laten wij jou kennismaken met de opleiding en de beroepen waarvoor jij wordt opgeleid. Je maakt thuis als voorbereiding een digitale test en op de dag zelf een wiskunde/natuurkunde toets. Je werkt onder begeleiding van huidige studenten in groepen aan verschillende opdrachten. Er is ruimte om vragen te stellen aan (oud)studenten en docenten. Ook zal er een individueel adviesgesprek met een docent plaatsvinden en na afloop is er een feestelijke afsluiting. De opleiding vindt het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Nee, je hoeft niets voor te bereiden of mee te nemen.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Stuur dan een e-mail naar onderstaande contactpersoon.

Alkmaar ilse.vandenheuvel@inholland.nl
Haarlem ilse.vandenheuvel@inholland.nl

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228