Creative Business voltijd

Zet je creativiteit om in business en maak je business succesvol met creativiteit.

Nederlands | Engels

De wereld verandert snel en digitaliseert. Oude beroepen verdwijnen en nieuwe verschijnen. Wat organisaties nu nodig hebben, zijn mensen die in deze veranderingen kansen zien. Die het zakelijk vermogen hebben om met goede ideeën te komen. Die fris en creatief nieuwe mediaconcepten ontwerpen om organisaties succesvoller te maken. Niet alleen commercieel, maar ook maatschappelijk.

Vind jij het interessant om later als manager, ondernemer of adviseur zulke concepten te ontwikkelen? Bij Creative Business leer je die plannen uitvoeren en checken hoeveel waarde je ermee creëert. Vooral aan de hand van echte vraagstukken van organisaties. Bij Creative Business word je vandaag de creatieve businessleider van morgen.

Lees meer over de opleiding Creative Business

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Den Haag, Haarlem en Rotterdam
taal
Nederlands

Online Open Avond 15 december

Meld je aan

Alle info op een rij

Download de flyer

 

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over Creative Business

  1. Je ontwikkelt slimme mediaconcepten waarmee je waarde creëert: commercieel en maatschappelijk.
  2. Je werkt en netwerkt in teams met studenten, coaches en experts. Samen stort je je op actuele cases van echte opdrachtgevers.
  3. Je volgt de opleiding in Den Haag, Haarlem of Rotterdam.
  4. Er is niet één standaard opleiding Creative Business. Jij maakt je eigen keuzes: jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. 
  5. Je hebt geen tentamens. Je leert door te doen en je laat zien wat je kunt door bijvoorbeeld een overtuigende presentatie of professioneel rapport.
  6. Je ervaart het voordeel van persoonlijke aandacht en begeleiding.

Inholland Podcast

Benjamin Hulsman

Benjamin Hulsman is afgestudeerd bij de opleiding Creative Business. Hij is de frontman van de band Peperbek, is onderdeel van het DJ duo Born in July, organiseert de dikste feesten en werkt samen met Maan en Vinchenzo als online manager bij het muzieklabel 8Ball Music/Dino Music. Hoe krijgt hij dit allemaal voor elkaar? Hoe organiseer je de beste events? Is zijn droom optreden met Peperbek op een festival of als dj-duo in Ibiza? En welke tips geeft hij de studenten van Inholland?

Nieuws vanuit de opleiding Creative Business

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!