Creative Business voltijd

Zet je creativiteit om in business en maak je business succesvol met creativiteit.

Nederlands | Engels

De wereld verandert snel en digitaliseert. Oude beroepen verdwijnen en nieuwe verschijnen. Wat organisaties nu nodig hebben, zijn mensen die in deze veranderingen kansen zien. Die het zakelijk vermogen hebben om met goede ideeën te komen. Die fris en creatief nieuwe mediaconcepten ontwerpen om organisaties succesvoller te maken. Niet alleen commercieel, maar ook maatschappelijk. Wat organisaties nu nodig hebben ben jij. 

Wat is Creative Business?

Met de Creative Business opleiding leer jij hoe je deze vraagstukken en concepten aanpakt. Hoe jij later als manager, ondernemer of adviseur plannen uitvoert en checkt hoeveel waarde je ermee creëert. Dit doe je vooral aan de hand van echte vraagstukken van organisaties. Creative Business is de opleiding waar jij vandaag wordt opgeleid tot de creatieve businessleider van morgen, op een manier die past bij jouw interesses en talenten. 

Lees meer over de opleiding Creative Business

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Den Haag, Haarlem en Rotterdam
taal
Nederlands

Open Avond 6 november

Meld je aan!

Leuke opleiding?

Op de hoogte blijven?

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over Creative Business

  1. Je ontwikkelt slimme mediaconcepten waarmee je waarde creëert: commercieel en maatschappelijk.
  2. Je werkt en netwerkt in teams met studenten, coaches en experts. Samen stort je je op actuele cases van echte opdrachtgevers.
  3. Je volgt de opleiding in Den Haag, Haarlem of Rotterdam.
  4. Er is niet één standaard opleiding Creative Business. Jij maakt je eigen keuzes: jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. 
  5. Je hebt geen tentamens. Je leert door te doen en je laat zien wat je kunt door bijvoorbeeld een overtuigende presentatie of professioneel rapport.
  6. Je ervaart het voordeel van persoonlijke aandacht en begeleiding.

Inholland Podcast

Benjamin Hulsman

Benjamin Hulsman is afgestudeerd bij de opleiding Creative Business. Hij is de frontman van de band Peperbek, is onderdeel van het DJ duo Born in July, organiseert de dikste feesten en werkt samen met Maan en Vinchenzo als online manager bij het muzieklabel 8Ball Music/Dino Music. Hoe krijgt hij dit allemaal voor elkaar? Hoe organiseer je de beste events? Is zijn droom optreden met Peperbek op een festival of als dj-duo in Ibiza? En welke tips geeft hij de studenten van Inholland?

Lijkt dit je een leuke opleiding?

We houden je graag op de hoogte van de opleiding Creative Business voltijd. Zo kun je ontdekken of de opleiding bij jou past en helpen we je bij je studiekeuze. Laat je e-mailadres achter en wij doen de rest.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228