Master Pedagogiek

Toelatingseisen Master Pedagogiek

Je kunt de masteropleiding Pedagogiek volgen als je aan onderstaande toelatingseisen voldoet:

Je beschikt over een bachelordiploma van een opleiding in het pedagogisch of een daaraan verwant domein (waaronder onderwijs).

Je hebt minimaal één jaar werkervaring. De opleiding is een post-experience master en biedt verbreding binnen het eigen beroep. Werkervaring is een belangrijk criterium om de opleiding op voldoende niveau te kunnen volgen.

Je bent vanuit je werkplek op hbo-niveau in een professionele omgeving vrij om praktische opdrachten uit te voeren. Je leidinggevende en/of andere directe collega’s in je team faciliteert en ondersteunt jou daarin.

Je beschikt over voldoende tijd om deze intensieve opleiding te combineren met je werk (de opleiding vraagt tenminste 28 studiebelastingsuren per week).

Je bezoekt een (online) Open Dag of Avond als onderdeel van de verplichte intake. Tijdens die intake willen we je graag ontmoeten en met elkaar wederzijdse verwachtingen verhelderen en afstemmen. Daarna stuur je je cv ten behoeve van je verzoek tot inschrijving in.

Voldoe je aan de instroomeisen?

Dan kun je op een Open Dag of Avond van Inholland deelnemen aan een informatiebijeenkomst. Tijdens die bijeenkomst worden de inhoud en werkwijze van de opleiding uitgelegd. Ook kun je uiteraard je vragen stellen. Het bezoeken van deze bijeenkomst staat gelijk aan het verplichte intakegesprek.

Let op: Gezien het karakter van deze bijeenkomsten is tussentijds binnenlopen niet wenselijk.

Data Open Dagen en Avonden

Open Avond 6 november

Meld je aan!

Keuze gemaakt?

Inschrijven

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228