Master Pedagogiek

Inschrijven Master Pedagogiek

Stappenplan Inschrijven
1
Neem deel aan een informatiebijeenkomst

Op de Open Avonden en - Dagen van de Hogeschool vinden informatiebijeenkomsten plaats, waarin inhoud en werkwijze van de opleiding worden uitgelegd en er alle gelegenheid is vragen te stellen. Eveneens wordt dan nagegaan of de eisen van de opleiding passen bij de achtergrond, mogelijkheden en ambities van de aanwezige geïnteresseerden.

Gezien het karakter van deze bijeenkomsten is tussentijds binnenlopen niet wenselijk.

Bekijk alle data van de Open Dagen >

2
Dien een verzoek tot inschrijving in via Studielink

Hierna dien je een verzoek tot inschrijving in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Zorg dat je hier tijdig over beschikt, want het aanvragen van een DigiD kan 5 werkdagen in beslag nemen. Je kunt alleen een DigiD aanvragen als je officieel staat ingeschreven bij een Nederlandse gemeente. Bevindt jouw woonadres buiten Nederland? Dan kun je bij Studielink een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen om te kunnen inloggen.

Ga naar Studielink om een inschrijfverzoek te doen

3
Neem je Inholland-account in gebruik

Na je aanmelding ontvang je binnen een paar dagen twee mails van Inholland. Hierin staat onder andere hoe jij je Inholland-account in gebruik neemt. Doe dit gelijk, want jouw wachtwoord is beperkt geldig!

4
Geef je machtiging af via Studielink

De betaling van je collegegeld regel je via een machtiging. Wanneer je je vroeg in het studiejaar aanmeldt, dan ontvang je een bericht zodra dit mogelijk is. In andere gevallen kan dit gelijk al.

5
Voldoe op tijd aan de overige inschrijfvoorwaarden

Zorg ervoor dat je uiterlijk 31 augustus 2020 aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan. Is jouw inschrijving compleet? Dan heb je recht op jouw collegekaart en kun je je bewijs van inschrijving downloaden via Selfservice.

Lees meer over inschrijven

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!