Tourism Management voltijd

Studiekeuzecheck Tourism Management

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij Tourism Management er uit?

De Studiekeuzecheck van de opleiding Tourism Management bestaat uit één dagdeel. Voorafgaand maak je een huiswerkopdracht die bestaat uit het schrijven van een cv. De middag op school geeft je een beeld van wat je kunt verwachten van de opleiding en de beroepen waarvoor je wordt opgeleid. Je krijgt informatie over de opleiding en het werkveld, woont een college bij, krijgt een rondleiding en maakt kennis met onze studenten en docenten. Ook krijg je een individueel adviesgesprek met een docent over jouw resultaten.

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Nee, je hoeft niets voor te bereiden.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck. Neem dan contact op met de Centrale Studentenadministratie via csa@inholland.nl.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228