Tuinbouw & Agribusiness deeltijd

Praktische informatie Tuinbouw & Agribusiness deeltijd

Start september 2023

September. (Week 36: maandag 4 september - vrijdag 8 september 2023)

Duur opleiding

Minimale opleidingsduur is zes maanden. De duur van de opleiding hangt af van de werkervaring, kennis en vaardigheden die jij al in huis hebt. Op basis daarvan ontwikkelen we een opleidingstraject op maat, waarbij werkend leren voorop staat.

Titel

Bachelor of Science (BSc)

Bekijk de bachelortitels per opleiding (pdf)

Collegegeld 2023-2024

€ 1.934 *

Ga je voor het eerst studeren?
Studenten die nog niet eerder hebben gestudeerd aan een hogeschool of universiteit, betalen in het studiejaar 2023-2024 de helft van het collegegeld. Voor een deeltijdopleiding betaal je dan voor het eerste jaar € 967 * in plaats van € 1.934 *.
Lees meer over deze korting

*Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Levenlanglerenkrediet

Wil je een opleiding gaan volgen, maar heb je geen recht meer op reguliere studiefinanciering (lening, aanvullende beurs en reisproduct)? Je kunt onder bepaalde voorwaarden toch geld lenen om het collegegeld of lesgeld te betalen.
Lees meer over het levenlanglerenkrediet

STAP-budget

Ben je 18 jaar of ouder en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Vraag dan het STAP-budget aan en ontvang jaarlijks tot € 1.000 aan subsidie. Hiermee studeer je voordelig en een maak je een mooie (vervolg)stap in je carrière!

Lees meer over het STAP-budget

Subsidieregeling

Jouw werkgever komt wellicht in aanmerking voor een RVO-subsidie Praktijkleren. Kijk voor actuele informatie hierover op rvo.nl/subsidies-regelingen.

Geschikte laptop

Een goede laptop is onmisbaar om goed onderwijs te volgen. We verwachten dan ook dat je in het bezit bent van een laptop waarop je kunt werken met de programma's die je nodig hebt voor je opleiding.

Waar moet een geschikte laptop aan voldoen?
Bekijk de specificaties

Volg deze opleiding in...

Delft

Rotterdamseweg 141
2628 AL Delft
Meer over deze locatie

Extra Open Avond 7 juni

Meld je aan!

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Studiebelasting

De inspanning die we van je vragen is minimaal 10 tot 15 uur per week. Maar omdat je met projecten bezig bent binnen het bedrijf zal een deel van de studietijd als normale werktijd worden ervaren.

Studiepunten

Het belang van elk studieonderdeel wordt uitgedrukt in studiepunten, zogenoemde credits. Hoe belangrijker een onderdeel, hoe meer aandacht eraan besteed wordt in de opleiding. In totaal moet je 240 credits behalen. Naast de verplichte basis kun je kiezen voor verdere verdieping, met de focus op jouw toekomstige functie, taken en verantwoordelijkheden.

Wat je moet weten over Tuinbouw & Agribusiness deeltijd

  1. Jouw studieprogramma is afhankelijk van wat je al weet en kunt. En van wat je wilt weten en kunnen: je toekomstige beroepstaken.
  2. Jouw opleiding begint met een intake. Daarin bepalen we samen met jou en je werkgever de belangrijkste leerdoelen.
  3. Ben jij nog niet uitgeleerd? Dan kun je de stap maken naar de universiteit.
  4. Hoeveel uur je wekelijks bezig bent met je opleiding varieert per student. Het varieert van acht tot zestien uur.
  5.  We bieden de opleiding zo flexibel mogelijk aan, zodat je heel efficiënt studeert op tijden die jou uitkomen. 
  6. Je werkt aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan. 

Bijzondere omstandigheden?

Onze decanen zijn er voor je wanneer je bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of een beperking hebt. Ook kun je bij de decaan terecht als je topsport combineert met studeren, of wanneer er familieproblemen zijn. Denk jij dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken? Neem voordat je je inschrijft contact op met decanaat.delft@inholland.nl.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!