Tuinbouw & Agribusiness deeltijd

Praktische informatie Tuinbouw & Agribusiness deeltijd

Start september 2021

September. (Week 35: maandag 30 augustus - vrijdag 3 september 2021)

Duur opleiding

Minimale opleidingsduur is zes maanden. De duur van de opleiding hangt af van de werkervaring, kennis en vaardigheden die jij al in huis hebt. Op basis daarvan ontwikkelen we een opleidingstraject op maat, waarbij werkend leren voorop staat.

Titel

Bachelor of Science (BSc)

Bekijk de bachelortitels per opleiding (pdf)

Collegegeld 2020-2021

€ 1.791*.
*Let op: Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Studenten die nog niet eerder hebben gestudeerd aan een hogeschool of universiteit, betalen vanaf studiejaar 2020-2021 € 896 voor het eerste collegejaar (in plaats van € 1.791). Voldoe jij aan de voorwaarden? Bekijk ze hier.

Collegegeld 2021-2022

€ 1.812*. 
*Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Studenten die nog niet eerder hebben gestudeerd aan een hogeschool of universiteit, betalen vanaf studiejaar 2021-2022 € 906 voor het eerste collegejaar (in plaats van € 1.812). Voldoe jij aan de voorwaarden? Bekijk ze hier.

Levenlanglerenkrediet

Wil je een opleiding gaan volgen, maar heb je geen recht meer op reguliere studiefinanciering (lening, aanvullende beurs en reisproduct)? Vanaf het studiejaar 2017-2018 kun je onder bepaalde voorwaarden toch geld lenen om het collegegeld of lesgeld te betalen.
Lees meer over het levenlanglerenkrediet op de website van DUO

Subsidieregeling
Jouw werkgever komt wellicht in aanmerking voor een RVO-subsidie Praktijkleren. Kijk voor actuele informatie hierover op rvo.nl/subsidies-regelingen.

Volg deze opleiding in...

Delft

Rotterdamseweg 141
2628 AL Delft
Meer over deze locatie

Online Open Dag 31 oktober

Meld je aan

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Studiebelasting

De inspanning die we van je vragen is minimaal 10 tot 15 uur per week. Maar omdat je met projecten bezig bent binnen het bedrijf zal een deel van de studietijd als normale werktijd worden ervaren.

Studiepunten

Het belang van elk studieonderdeel wordt uitgedrukt in studiepunten, zogenoemde credits. Hoe belangrijker een onderdeel, hoe meer aandacht eraan besteed wordt in de opleiding. In totaal moet je 240 credits behalen. Naast de verplichte basis kun je kiezen voor verdere verdieping, met de focus op jouw toekomstige functie, taken en verantwoordelijkheden.

tuinbouwmanagement.jpg (1)

Wat je moet weten over Tuinbouw & Agribusiness deeltijd

  1. Jouw studieprogramma is afhankelijk van wat je al weet en kunt. En van wat je wilt weten en kunnen: je toekomstige beroepstaken.
  2. Jouw opleiding begint met een intake. Daarin bepalen we samen met jou en je werkgever de belangrijkste leerdoelen.
  3. Ben jij nog niet uitgeleerd? Dan kun je de stap maken naar de universiteit.
  4. Hoeveel uur je wekelijks bezig bent met je opleiding varieert per student. Het varieert van acht tot zestien uur.
  5.  We bieden de opleiding zo flexibel mogelijk aan, zodat je heel efficiënt studeert op tijden die jou uitkomen. 
  6. Je werkt aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan. 

Bijzondere omstandigheden?

Onze decanen zijn er voor je wanneer je bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of een beperking hebt. Ook kun je bij de decaan terecht als je topsport combineert met studeren, of wanneer er familieproblemen zijn. Denk jij dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken? Neem voordat je je inschrijft contact op met decanaat.delft@inholland.nl.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!