Tuinbouw & Agribusiness deeltijd

Praktische informatie Tuinbouw & Agribusiness deeltijd

Start september 2024

September. (Week 36: maandag 2 september - vrijdag 6 september 2024)

Duur opleiding

Minimale opleidingsduur is zes maanden. De duur van de opleiding hangt af van de werkervaring, kennis en vaardigheden die jij al in huis hebt. Op basis daarvan ontwikkelen we een opleidingstraject op maat, waarbij werkend leren voorop staat.

Titel

Bachelor of Science (BSc)

Bekijk de titels per opleiding (pdf)

Collegegeld 2024-2025

€ 2.115 *

Levenlanglerenkrediet

Wil je een opleiding gaan volgen, maar heb je geen recht meer op reguliere studiefinanciering (lening, aanvullende beurs en reisproduct)? Je kunt onder bepaalde voorwaarden toch geld lenen om het collegegeld of lesgeld te betalen.
Lees meer over het levenlanglerenkrediet

Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Subsidieregeling

Jouw werkgever komt wellicht in aanmerking voor een RVO-subsidie Praktijkleren. Kijk voor actuele informatie hierover op rvo.nl/subsidies-regelingen.

Andere studiekosten

Benieuwd welke andere kosten je kunt verwachten als je gaat studeren?
Lees meer over studiekosten aan het hbo

Meer over deeltijd

Wil je weten wat deeltijd studeren precies is?
Ontdek wat deeltijd is

Geschikte laptop

Een goede laptop is onmisbaar om goed onderwijs te volgen. We verwachten dan ook dat je in het bezit bent van een laptop waarop je kunt werken met de programma's die je nodig hebt voor je opleiding.

Waar moet een geschikte laptop aan voldoen?
Bekijk de specificaties

Volg deze opleiding in...

Delft

Rotterdamseweg 141
2628 AL Delft
Meer over deze locatie

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Studiebelasting

De inspanning die we van je vragen is minimaal 10 tot 15 uur per week. Maar omdat je met projecten bezig bent binnen het bedrijf zal een deel van de studietijd als normale werktijd worden ervaren.

Studiepunten

Het belang van elk studieonderdeel wordt uitgedrukt in studiepunten, zogenoemde credits. Hoe belangrijker een onderdeel, hoe meer aandacht eraan besteed wordt in de opleiding. In totaal moet je 240 credits behalen. Naast de verplichte basis kun je kiezen voor verdere verdieping, met de focus op jouw toekomstige functie, taken en verantwoordelijkheden.

Bijzondere omstandigheden?

Onze decanen zijn er voor je wanneer je bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of een beperking hebt. Ook kun je bij de decaan terecht als je topsport combineert met studeren, of wanneer er familieproblemen zijn. Denk jij dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken? Neem voordat je je inschrijft contact op met decanaat.delft@inholland.nl.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228