Verpleegkunde duaal

"Goed contact en plezier met studenten vind ik erg belangrijk om samen deze opleiding vorm te geven."

Docent Fiena Hamers

Wie ben je?
Ik ben Fiena Hamers, IC-verpleegkundige en sinds 2014 met veel plezier werkzaam bij Inholland als docent. Ik werk drie dagen per week en geef vaardigheidslessen, begeleiding aan studenten die stage lopen en ondersteuning bij het uitwerken van opdrachten. Goed contact en plezier met studenten vind ik erg belangrijk om samen deze opleiding vorm te geven.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Voordat ik bij Inholland als docent aan de slag ging heb ik op verschillende intensive care afdelingen gewerkt, repatriëringen gedaan over de hele wereld voor de ANWB, de tropenopleiding gevolgd en veldonderzoek in Tanzania verricht, maar ook een aantal jaar als communicatiemedewerker gewerkt bij een Patiënten Service Bureau.

Waarom onderwijs?
Vanuit deze kennis en ervaring en mijn enthousiasme hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de basis van de toekomstige hbo-verpleegkundigen. Een geweldig beroep en met deze hbo-opleiding kun je o.a. in de AGZ of GGZ zoals gehandicapten- en thuiszorg aan de slag. Wat een mogelijkheden. Ik werk bij Hogeschool Inholland omdat studenten en docenten elkaar daar allemaal kennen, wat mij erg aanspreekt.

Hobby's?
Naast mijn werk houd ik van mijn gezin, muziek, lezen, film, sporten. Ook ben ik een kunstliefhebber en dol op reizen en lekker eten.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228