Verpleegkunde duaal

"Ik vind het ontzettend leuk studenten te zien groeien in hun loopbaan!"

Docent Janneke Willemse

Wie ben je?
Ik ben Janneke Willemse. Sinds 2015 werk ik bij Hogeschool Inholland als docent en coördinator van het eerste jaar. Ik werk vier dagen per week en geef les in de vakken verpleegkunde, klinisch redeneren en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij onderwijsontwikkelingen door middel van het Leer- en InnovatieNetwerk (LIN). Dit netwerk is door Inholland opgezet. De docent werkt in de praktijk mee en denkt samen met de praktijk na over verschillende verbeteringstrajecten die bij de verschillende partijen in te zetten zijn. Zowel voor de hogeschool alsook voor de praktijk.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Voordat ik bij Inholland als docent aan de slag ging werkte ik als senior verpleegkundige op een algemene kinderafdeling in het AMC. Omdat ik het werk erg leuk vind als verpleegkundige hoop ik in 2016 weer als flexmedewerker in verschillende instellingen te werken. Daarnaast ben ik mede-auteur van een verpleegkundige boek: De verpleegkundige als communicator.

Waarom onderwijs?
Ik vind het ontzettend leuk studenten te zien groeien in hun loopbaan! Een gevoel van trots is altijd aanwezig als studenten staan te schitteren in het vierde jaar. Tijdens de opleiding probeer ik studenten te motiveren en te stimuleren in de doelen die ze hopen te bereiken.

Hobby's?
Naast mijn werk houd ik ontzettend van sport! Roeien, fietsen en hardlopen zijn de voornaamste sporten. Maar eens rustig een film kijken vind ik ook leuk!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228