Verpleegkunde duaal

"Ik heb veel affiniteit met het werken in de wijk en geef daar dan ook graag lessen in."

Docent Karin Dul

Wie ben je?
Ik ben Karin Dul, verpleegkundige en verplegingswetenschapper. Ik werk sinds 2009 drie dagen in de week bij Inholland als docent. Ik geef vakken waar ik zelf veel plezier in heb om te geven, zoals Verpleegkunde, maar ook Organisatiekunde, Innovatie en Implementatie en afstudeerbegeleiding. Daarnaast geef ik veel stagebegeleiding en intervisie. Dit vind ik ook erg boeiend omdat studenten in deze lessen laten zien hoe ze zich ontwikkelen, zowel persoonlijk als in de beroepspraktijk. Ook het contact met de praktijk hierbij vind ik interessant, omdat ik zo op de hoogte blijf van de ontwikkelingen. Daarnaast heb ik veel affiniteit met het werken in de wijk en geef daar dan ook graag lessen in.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Voordat ik bij Inholland kwam werken als docent heb ik verschillende functies gehad. Ik ben ooit begonnen als ontwikkelaar bij de hbo-v in Zwolle, waar ik ook Communicatieve Vaardigheden moest geven. Daar is de liefde voor het docentschap ontstaan. Daarna heb ik nog verschillende staf-, beleids- en projectfuncties gehad en in mijn laatste baan voorafgaand aan het docentschap was ik teamleider opleidingen. De rode draad in deze banen was wel altijd het werken in de wijk, daar ligt mijn hart.

Waarom onderwijs?
Het leuke aan onderwijs geven is mensen kunnen enthousiasmeren voor wat in mijn beleving een van de mooiste beroepen is. Als bij studenten het vlammetje aan gaat en de kwartjes vallen, word ik blij.

Hobby's?
Naast mijn werk houd ik erg van lezen, fietsen en dansen. Ik kook ook graag.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228