Leraar Basisonderwijs (Pabo) voltijd

Heb je vragen over deze opleiding of over Inholland? Stel ze aan mij!

Vraag het aan student Kim Dommisse

Ik ben Kim, 22 jaar oud en ik zit nu in het tweede leerjaar van de Inholland pabo in Dordrecht. Ik ben begonnen op de mavo en daarna ben ik tandartsassistente (niveau 4) geworden en heb ik in Leuven de opleiding Mondzorgkunde gedaan. Daar ben ik gestopt om me te verdiepen in het onderwijs. Dit is een goede stap voor mij geweest en ik zit nu écht op mijn plek.

Bij de voltijd-variant van de Inholland pabo heb je heel de week les. In het eerste en tweede leerjaar loop je al wel op maandag stage. De rest van de week ben ik dus op school. De opleiding kan soms best veel werk zijn, maar als je goed plant hoeft dat niet lastig te zijn. Iedere acht weken moet je verslagen inleveren en toetsen maken. Die gaan natuurlijk vooral over les geven, en hoe je moet schrijven en rekenen. En je moet natuurlijk ook de welbekende WISCAT maken.

Ik vind de begeleiding bij de voltijd-variant heel fijn. Je wordt echt meegenomen in de lessen en in het maken van de verslagen. Je hebt ook hele leuke medestudenten en het introkamp is echt een meerwaarde in het leggen van sociale contacten.

Als je klaar bent om stage te lopen, kun je daar persoonlijke voorkeuren voor opgeven.

Heb je vragen? Dan zie ik je berichtje graag en vanzelf verschijnen!

Heb je vragen over de Lerarenopleiding Basisonderwijs?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228