Leraar Basisonderwijs (Pabo) voltijd

Heb je vragen over de Pabo of Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Geena Groenendijk

Hoi allemaal!

Mijn naam is Geena Groenendijk en ik ben 19 jaar oud. In september 2018 ben ik begonnen aan de voltijd variant van de Pabo in Rotterdam. Ik heb toen voor Rotterdam gekozen, omdat het een hele open school is waar iedereen zich thuis kan voelen.

Pabo is een opleiding voor mensen die dol zijn op kinderen en het leuk vinden om hen van alles te leren. Het draait bij de Pabo dan ook volledig om hoe je die kinderen het beste kan begeleiden en hoe je je lessen tot een succes kan maken. Je krijgt op de opleiding verschillende vakken, waarbij je leert hoe je dat vak in de praktijk kan toepassen. Je loopt al vanaf jaar 1 stage, waardoor je gelijk ervaring opdoet en kan zien op het vak leerkracht iets voor jou is.

Naast de lessen die je volgt, doet de Pabo ook veel aan leuke activiteiten. Zo heb je in het eerste jaar al een introweek en kamp. Ik zit zelf in die commissies en ik kan verzekeren dat het beide hele gezellige weken zijn.

Wil je verder nog iets weten over de Pabo of het volgen van de Pabo in Rotterdam, Stuur mij gerust een mailtje en ik zal hem zo snel mogelijk beantwoorden.

Groetjes,

Geena

Heb je vragen over de Lerarenopleiding Basisonderwijs?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228