Leraar Basisonderwijs (Pabo) voltijd

Heb je vragen over de Pabo of Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Marthijs Klein

Hallo allemaal!

Mijn naam is Marthijs Klein, een energieke en creatieve aankomend-leerkracht van 20 jaar! In september 2018 ben ik begonnen aan de Pabo (voltijd) op locatie Rotterdam. Inmiddels ben ik dus tweedejaars. Ik koos voor de locatie Rotterdam, omdat ik vanaf het begin af aan het persoonlijk contact ervaarde. Dat begon al bij open dagen en informatieavonden. Iedereen op de Pabo-verdieping elkaar kent en je wordt door de docenten echt gezien.

Een meester voor de klas is zeldzaam tegenwoordig. De afgelopen twee jaar heb ik bij kinderen de zin “Wíj́ krijgen een meester!” vaak langs horen komen. Dat ik nou óók nog een meester ben met hart voor het onderwijs aan jonge kinderen, is pas écht uniek.
Als leraar probeer ik mijn lessen zo gek en creatief mogelijk te geven. Op de Pabo leer je hoe je dit het beste vorm kunt geven. Het geeft me een goed gevoel om te zien dat kinderen plezier hebben in het leren en het beste in zichzelf naar boven halen.

Naast de Pabo volg ik ook nog de muzische Pabo. Dat is een traject tot vakspecialist ‘muziek’ die naast de reguliere colleges te volgen is. Muziek is een vak op de basisschool waar weinig aandacht voor is, maar ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling kinderen. Bovendien vinden zij het nog leuk ook. Het gejuich klinkt al op het schoolplein, wanneer ik ’s morgens mijn stageschool in stap met een keyboard onder mijn arm. “Komt u ook eens bij ons muziek maken?”

Ik sta klaar om je te helpen bij je studiekeuze en beantwoord graag je vragen over de Pabo of de vakspecialisatie muziek! Stuur mij hieronder een mailtje en ik beantwoord hem zo snel mogelijk.

Groetjes,
Marthijs

Heb je vragen over de Lerarenopleiding Basisonderwijs?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228