Master Leren en Innoveren
Stappenplan Inschrijven
1
Stuur het informatiedossier

Als eerste vul je het informatiedossier (pdf) in. Je kunt dit mailen naar de intakecommissie, of per post opsturen. Na verzending neemt de opleidingsmanager zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de aanvragen zullen op volgorde van binnenkomst in behandeling worden genomen.

2
Neem deel aan het intakegesprek

We voeren met alle kandidaten een intakegesprek. Gekeken wordt naar je werkervaring en -omgeving en hoe jouw leer- en ontwikkelvragen daarin passen. In de intake willen we kandidaten gedegen informeren en diegenen een positief advies geven die goed in staat zijn de eindkwalificaties te bereiken in de twee studiejaren die voor de MLI staan.

3
Dien een verzoek tot inschrijving in via Studielink

Hierna dien je een verzoek tot inschrijving in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Zorg dat je hier tijdig over beschikt, want het aanvragen van een DigiD kan 5 werkdagen in beslag nemen. Je kunt alleen een DigiD aanvragen als je officieel staat ingeschreven bij een Nederlandse gemeente. Bevindt jouw woonadres buiten Nederland? Dan kun je bij Studielink een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen om te kunnen inloggen.

Ga naar Studielink om een inschrijfverzoek te doen

4
Activeer je Inholland-account

Na je aanmelding ontvang je binnen een paar dagen meerdere mails van Inholland. Hierin staat hoe jij je inschrijving in orde maakt en hoe jij je Inholland-account activeert. Doe dit gelijk, want jouw wachtwoord is beperkt geldig!

5
Geef je digitale machtiging af via Studielink

De betaling van je collegegeld regel je via een digitale machtiging. Wanneer je je vroeg in het studiejaar aanmeldt, dan ontvang je een bericht zodra dit mogelijk is. In andere gevallen kan dit gelijk al.

6
Voldoe op tijd aan de overige inschrijfvoorwaarden

Zorg ervoor dat je uiterlijk 31 augustus 2020 aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan. Is jouw inschrijving compleet? Dan ontvang je jouw collegekaart en een bewijs van inschrijving.

Lees meer over inschrijven

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!