Master Leren en Innoveren

Inschrijven Master Leren en Innoveren

Stappenplan Inschrijven
1
Verstuur je motivatiebrief en cv

In je motivatiebrief lezen we in ieder geval terug:

  • de belangrijkste redenen (leerdoelen) waarom je de MLI wilt volgen;
  • ervaringen met beroepsrollen;
  • welke mogelijkheden er binnen de eigen onderwijsomgeving zijn om te ontwikkelen op die beroepsrollen.

In je cv vinden we jouw persoonlijke gegevens, vooropleiding, huidige functie en (eerdere) werkervaring.

Je kunt deze documenten mailen. Na verzending nemen we contact met je op voor het plannen van een kennismakingsgesprek met de opleidingsmanager.

2
Kennismakingsgesprek

In het kennismakingsgesprek onderzoeken jij en de opleidingsmanager of de MLI en jij een goede match zijn. Er wordt gesproken over je motivatie om de MLI te gaan volgen en je ontwikkeling op de beroepsrollen, je werkervaring, de ruimte die van je werkgever krijgt om de master te volgen.

Er volgt een positief advies (toelating) wanneer we denken dat de MLI goed aansluit op jouw leerbehoeften en wanneer aan alle randvoorwaarden is voldaan.

Je ontvangt daarna een tripartite overeenkomst. Na ondertekening kan jouw aanmelding voltooid worden.

3
Dien een verzoek tot inschrijving in via Studielink

Na positief advies dien je een verzoek tot inschrijving in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Zorg dat je hier tijdig over beschikt, want het aanvragen van een DigiD kan 5 werkdagen in beslag nemen. Je kunt alleen een DigiD aanvragen als je officieel staat ingeschreven bij een Nederlandse gemeente. Bevindt jouw woonadres buiten Nederland? Dan kun je bij Studielink een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen om te kunnen inloggen.

Ga naar Studielink om een inschrijfverzoek te doen

4
Neem je Inholland-account in gebruik

Na je aanmelding ontvang je binnen een paar dagen twee mails van Inholland. Hierin staat onder andere hoe jij je Inholland-account in gebruik neemt. Doe dit gelijk, want jouw wachtwoord is beperkt geldig!

5
Geef je machtiging af via Studielink

De betaling van je collegegeld regel je via een machtiging. Wanneer je je vroeg in het studiejaar aanmeldt, dan ontvang je een bericht zodra dit mogelijk is. In andere gevallen kan dit gelijk al.

6
Voldoe op tijd aan de overige inschrijfvoorwaarden

Zorg ervoor dat je uiterlijk 31 augustus 2024 aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan. Is jouw inschrijving compleet? Dan heb je recht op jouw collegekaart en kun je je bewijs van inschrijving downloaden via Selfservice.

Lees meer over inschrijven

Ga je in Amsterdam studeren?

Je schrijft je nu nog in op onze huidige locaties in Diemen of Amsterdam, maar vanaf september 2024 start je in ons nieuwe gebouw aan het Pina Bauschplein 4 in Amsterdam. Uitzonderingen zijn de opleidingen Mondzorgkunde en Verloskunde, die niet meeverhuizen naar het nieuwe hogeschoolgebouw.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228