Master Leren en Innoveren

Toelatingseisen Master Leren en Innoveren

Wil je deze master volgen, dan gelden er een aantal toelatingseisen:

Je beschikt over een afgeronde hbo-bacheloropleiding en hebt enige werkervaring in leren en ontwikkelen bijvoorbeeld in het onderwijs (primair/voortgezet/MBO/HBO/WO), in een onderwijsomgeving binnen een organisatie, in een HRM-of HRD omgeving of als zelfstandig adviseur.

Je hebt de motivatie en ambitie om professioneel en persoonlijk te groeien en je te ontwikkelen tot specialist op het gebied van leren en innoveren.

Je beschikt over voldoende tijd om deze master te combineren met je werk. De opleiding vraagt zo’n 15 tot 20 studie-uren per week. Deze uren bestaan uit het voorbereiden en bijwonen van de lesdag, het samenwerken met collega’s aan het vraagstuk in de praktijk, het maken van opdrachten en peerfeedback geven aan medestudenten.

Vanuit je werkplek ben je vrij om praktische opdrachten uit te voeren en je wordt daarin gefaciliteerd en ondersteund door je leidinggevende en/of andere directe collega’s in je team. De basis voor de MLI is de eigen onderwijspraktijk. Ook voor zelfstandig adviseurs is dit de basis.

Je hebt voldoende beheersing van de Engelse taal om Engelstalige literatuur te kunnen bestuderen.

Kennismakingsgesprek – ontmoeten en verwachtingen in beeld brengen

We voeren met alle geïnteresseerden een kennismakingsgesprek. Voor dat gesprek upload je jouw motivatiebrief en cv In jouw brief lezen we waarom jij de MLI wilt volgen, jouw ervaringen met beroepsrollen en welke mogelijkheden je ziet om deze in je eigen onderwijsomgeving te ontwikkelen,

We kijken naar je werkervaring en -omgeving, vraagstukken, veranderbekwaamheid, positie in het team, ambitie en motivatie. We ontmoeten graag alle geïnteresseerden om wederzijdse verwachtingen door te spreken.

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Leuke opleiding?

Op de hoogte blijven?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de Master Leren en Innoveren? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en cv. Je kunt deze documenten hieronder uploaden. 

In je motivatiebrief lezen we in ieder geval terug:

  • de belangrijkste redenen (leerdoelen) waarom je de MLI wilt volgen;
  • ervaringen met beroepsrollen; 
  • welke mogelijkheden er binnen de eigen onderwijsomgeving zijn om te ontwikkelen op die beroepsrollen.

In je cv vinden we jouw persoonlijke gegevens, vooropleiding, huidige functie en (eerdere) werkervaring.

Beide documenten mail je naar master.lereneninnoveren@inholland.nl. Na verzending nemen we contact met je op voor het plannen van een kennismakingsgesprek met de opleidingsmanager.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228