Master Leren en Innoveren

Toelatingseisen Master Leren en Innoveren

Je kunt de masteropleiding volgen als je aan de onderstaande toelatingseisen voldoet: 

Je beschikt over een afgeronde hbo-bacheloropleiding en hebt werkervaring in leren en ontwikkelen in bijvoorbeeld het onderwijs, een HRM-context of als zelfstandig adviseur.

Je hebt de motivatie en ambitie om door te groeien als leraar en je te ontwikkelen tot specialist op het gebied van leren en innoveren.

Je beschikt over voldoende tijd om deze intensieve opleiding te combineren met je werk (de opleiding vraagt ten minste 20 studiebelastingsuren per week).

Vanuit je werkplek ben je vrij om praktische opdrachten uit te voeren en je wordt daarin gefaciliteerd en ondersteund door je leidinggevende en/of andere directe collega’s in je team.

Je hebt voldoende beheersing van de Engelse taal om Engelstalige literatuur te kunnen bestuderen.

We voeren met alle kandidaten een intakegesprek. Voorafgaand hieraan vullen de kandidaten een informatiedossier in. Zo krijgen we een beeld van de kandidaat op het gebied van de vijf beroepsrollen die tijdens de opleiding aan bod komen. Gekeken wordt naar je werkervaring en -omgeving, vraagstukken, veranderbekwaamheid, positie in het team, ambitie en motivatie. In de intake willen we de kandidaten graag ontmoeten en met elkaar wederzijdse verwachtingen doorspreken en afstemmen.

Online Open Avond 12 oktober

Meld je aan!

Alle info op een rij

Download de flyer

Aanmelden

Aanmelden kan door het informatiedossier (pdf) te sturen naar de Master Leren en Innoveren. Dit bestaat uit:

  • een functieomschrijving (contextbeschrijving, kerntaken en bij voorkeur een cv);
  • motivatie voor deelname;
  • een reflectie op de eigen werksituatie en op de opgedane ervaring met de vijf professionele rollen van de masteropleiding;
  • bij voorkeur een aanbeveling van de werkgever of het management, waarin aannemelijk wordt gemaakt dat de kandidaat beschikt over doorgroeipotentie en de steun heeft van de organisatie.

Je kunt het informatiedossier mailen naar de intakecommissie. Na verzending neemt de opleidingsmanager zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!