Master Leren en Innoveren

Toelatingseisen Master Leren en Innoveren

Wil je deze master volgen, dan gelden er een aantal toelatingseisen:

Je beschikt over een afgeronde hbo-bacheloropleiding en hebt enige werkervaring in leren en ontwikkelen bijvoorbeeld in het onderwijs (primair/voortgezet/MBO/HBO), in een onderwijsomgeving binnen een organisatie, in een HRM-of HRD omgeving of als zelfstandig adviseur.

Je hebt de motivatie en ambitie om professioneel en persoonlijk te groeien en je te ontwikkelen tot specialist op het gebied van leren en innoveren.

Je beschikt over voldoende tijd om deze master te combineren met je werk. De opleiding vraagt zo’n 15 tot 20 studie-uren per week. Deze uren bestaan uit het voorbereiden en bijwonen van de lesdag, het samenwerken met collega’s aan het vraagstuk in de praktijk, het maken van opdrachten en peerfeedback geven aan medestudenten.

Vanuit je werkplek ben je vrij om praktische opdrachten uit te voeren en je wordt daarin gefaciliteerd en ondersteund door je leidinggevende en/of andere directe collega’s in je team. De basis voor de MLI is de eigen onderwijspraktijk. Ook voor zelfstandig adviseurs is dit de basis.

Je hebt voldoende beheersing van de Engelse taal om Engelstalige literatuur te kunnen bestuderen.

Kennismakingsgesprek – ontmoeten en verwachtingen in beeld brengen

We voeren met alle geïnteresseerden een kennismakingsgesprek. Voor dat gesprek vul je een informatiedossier in. We kijken naar je werkervaring en -omgeving, vraagstukken, veranderbekwaamheid, positie in het team, ambitie en motivatie. We ontmoeten graag alle geïnteresseerden om wederzijdse verwachtingen door te spreken.

Open Dag zaterdag 4 februari

Meld je aan

Alle info op een rij

Download de flyer

Aanmelden

Aanmelden kan door het informatiedossier (pdf) te sturen naar de Master Leren en Innoveren. Dit bestaat uit:

  • een functieomschrijving (contextbeschrijving, kerntaken en bij voorkeur een cv);
  • motivatie voor deelname;
  • een reflectie op de eigen werksituatie en op de opgedane ervaring met de vijf professionele rollen van de masteropleiding;
  • bij voorkeur een aanbeveling van de werkgever of het management, waarin aannemelijk wordt gemaakt dat de kandidaat beschikt over doorgroeipotentie en de steun heeft van de organisatie.

Je kunt het informatiedossier mailen naar de intakecommissie. Na verzending neemt de opleidingsmanager zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!