Master Leren en Innoveren

Toelatingseisen Master Leren en Innoveren

Je kunt de masteropleiding volgen als je aan de onderstaande toelatingseisen voldoet. Let op: Er is slechts een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Je bent werkzaam in het primair- of voortgezet onderwijs, het middelbaar- of hoger beroepsonderwijs.

Je beschikt over een hbo-getuigschrift van de opleiding tot Leraar Basisonderwijs (Pabo), een Tweedegraadslerarenopleiding of een hbo- of wo-bachelor getuigschrift met pedagogische-didactische aantekening.

Je hebt de motivatie en ambitie om door te groeien als leraar en je te ontwikkelen tot specialist op het gebied van leren en innoveren.

Je beschikt over voldoende tijd om deze intensieve opleiding te combineren met je werk (de opleiding vraagt ten minste 20 studiebelastingsuren per week).

Vanuit je werkplek ben je vrij om praktische opdrachten uit te voeren en je wordt daarin gefaciliteerd en ondersteund door je leidinggevende en/of andere directe collega’s in je team.

Je hebt voldoende beheersing van de Engelse taal om Engelstalige literatuur te kunnen bestuderen.

We voeren met alle kandidaten een intakegesprek. Gekeken wordt naar je werkervaring en -omgeving en hoe jouw leer- en ontwikkelvragen daarin passen. In de intake willen we kandidaten gedegen informeren en diegenen een positief advies geven die goed in staat zijn de eindkwalificaties te bereiken in de twee studiejaren die voor de MLI staan.

Open Avond 30 oktober

Meld je aan

Interesse?

Neem contact met mij op

 

Keuze gemaakt?

Inschrijven

Aanmelden

Aanmelden kan door het informatiedossier (pdf) te sturen naar de Master Leren en Innoveren. Dit bestaat uit:

  • een functieomschrijving (contextbeschrijving, kerntaken en bij voorkeur een cv);
  • motivatie voor deelname;
  • een reflectie op de eigen werksituatie en op de opgedane ervaring met de vijf professionele rollen van de masteropleiding;
  • bij voorkeur een aanbeveling van de werkgever of het management, waarin aannemelijk wordt gemaakt dat de kandidaat beschikt over doorgroeipotentie en de steun heeft van de organisatie.

Je kunt het informatiedossier mailen naar de intakecommissie, of per post opsturen. Na verzending neemt de opleidingsmanager zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!