Integraal kwaliteitsmanagement opleiding

Docent Cees Beek over Integraal kwaliteitsmanagement

Docent Cees Beek - Integraal kwaliteitsmanagement

"Kwaliteitsmanagement is werken aan de kwaliteit van de organisatie met de mens als middelpunt.”

 Kwaliteitsmanagement is een prachtig, breed bedrijfskundig vakgebied waarbinnen de kwaliteitsfunctionaris zich kan bezighouden met beheersen, borgen, verbeteren en vernieuwen van producten, diensten, processen, managementsystemen en de effectiviteit en efficiëntie van de organisatie. In de afgelopen jaren heb ik me als kwaliteitskundige door werk, studie en onderzoek met deze aspecten beziggehouden en heb ik een passie voor dit vakgebied ontwikkeld. Ik hoop iets van deze passie te kunnen overbrengen op de deelnemers van de opleiding Integraal kwaliteitsmanagement.

Ik heb van mijn werk mijn hobby gemaakt. Zo ben ik reeds vele jaren bestuurslid van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK), de beroepsvereniging voor kwaliteitsprofessionals, vertegenwoordig ik het NNK in de European Organisation for Quality (EOQ) en ben ik medeauteur van een kwaliteitskundig studieboek.

Binnen de post-hbo opleiding Integraal kwaliteitsmanagent verzorg ik de eerste module waarin ik de deelnemers graag meeneem in de ontwikkeling en functie van kwaliteitsmanagement. Verder worden modellen, systemen en programma’s behandelt die bijdragen aan het optimaliseren van de effectiviteit en efficiëntie van een organisatie en aandacht besteden aan zowel harde als zachte bedrijfskundige aspecten. Ook verzorg ik de vierde module die geheel over interne audits en assessments gaat. Ook hier kan ik mijn praktijkervaring inzetten om de deelnemers te bekwamen."

Cees Beek
docent Integraal kwaliteitsmanagement

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven