Integraal kwaliteitsmanagement opleiding

Docent Maurice van de Geest over Integraal kwaliteitsmanagement


"Vergroot je inzicht in rol en functioneren als kwaliteitsmanager."

 "Met de bedrijfskundige vakopleiding Integraal kwaliteitsmanagement neem ik je verder mee dan alleen het leren van kwaliteitssystemen, het beheersen, borgen, verbeteren en vernieuwen van werkprocessen. Het gaat er daarbij over hoe strategie, cultuur, communicatie, motivatie en gedrag bijdragen om de effectiviteit van een organisatie succesvol te vergroten.

Naast docent kwaliteitsmanagement, ben ik organisatiepsycholoog, trainer en coach. Ik ben als psycholoog opgeleid met het specialisme integraal verandermanagement. Integraal betekent dat ik heb geleerd vanuit verschillende disciplines naar verander- of verbetervraagstukken te kijken. Je moet bij die disciplines denken aan bestuurskunde, veranderkunde en marketing, en aan disciplines die zich bezighouden met organisatie en marktomgeving, zoals bedrijfskunde en kwaliteitsmanagement.

Met de post-hbo opleiding Integraal kwaliteitsmanagement wil ik je helpen niet alleen je bedrijfskundige kennis te vergroten, maar ook je inzicht in je rol en functioneren als kwaliteitsmanager, zodat je goed in staat bent beleidsmatig, veranderkundig en beheersmatig te kunnen werken."

Maurice van de Geest
docent Integraal kwaliteitsmanagement

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven