Integraal kwaliteitsmanagement opleiding

Docent René Voorwerk over Integraal kwaliteitsmanagement


"Het leuke van deze manier van leren is dat iedereen zijn eigen praktijkinzichten meeneemt."

 "Bijna 20 jaar ben ik als interimmanager werkzaam in diverse functies. Met een brede HRM/bedrijfskundige achtergrond voer ik veel opdrachten uit bij organisaties die een verandervraagstuk hebben.

Veel vraagstukken komen samen in de verandergebieden proces, techniek (ICT) en de mens. Het motief van organisaties is vaak om meer te presteren tegen minder kosten. Het ‘meer produceren’ en ‘minder kosten’ wil ook zeggen minder uitval. Dus in één keer goed presteren. Het is iedere keer opmerkelijk hoeveel kennis op dit gebied in de organisaties aanwezig is en hoeveel men van elkaar kan leren. De kunst is deze kennis te exploreren, samen te brengen en te borgen. Om dit te doen dient men de bereidheid te hebben kennis te delen en de dialoog aan te gaan.

Binnen de post-hbo opleiding Integraal Kwaliteitsmanagent verzorg ik de module Kwaliteitsmanagement en Cultuur.  Hierbij staan we stil bij verschillende kwaliteitsmodellen in relatie tot de organisatie en de bedrijfsvoering. Dit doen we door literatuur te bestuderen, casuïstiek te bespreken, presentaties en zelfreflectie.

Het leuke van deze manier van leren is dat iedereen zijn eigen praktijkinzichten meeneemt. Dit nodigt uit en inspireert, kortom en feest om te doen."

René Voorwerk
docent Integraal kwaliteitsmanagement

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven