Integraal kwaliteitsmanagement opleiding

Oud-deelnemer Ingrid van Marion over post-hbo Integraal kwaliteitsmanagement"Uitwisseling van kennis is waardevol om jouw organisatie te versterken!"

 “Toen ik aan mijn nieuwe baan begon als medewerker kwaliteit bij Horizon, een instituut voor Jeugdzorg en Onderwijs, mocht ik aansluitend een opleiding volgen die paste bij mijn nieuwe functie. De post-hbo Integraal kwaliteitsmanagement sprak mij direct aan. Waarom? Door de diversiteit van deelnemers en doordat de opleiding je een brede kijk geeft op kwaliteitsmanagement in diverse soorten organisaties. En mijn gevoel was juist. Het was zo fijn om kennis uit te wisselen en praktijkervaringen te delen. En dat niet alleen, ik heb ook nog geleerd kwaliteitssystemen toe te passen in verschillende bedrijven. Allemaal heel waardevol voor mijn nieuwe functie als kwaliteitsmedewerker. Of ik ook negatieve ervaringen heb opgedaan? Eigenlijk niet. Behalve dat het me veel vrije tijd kostte. De opleiding vraagt namelijk een behoorlijke tijdsinvestering van je. Maar het was het zeker waard!

Ik heb enorme stappen gemaakt tijdens de opleiding Integraal Kwaliteitsmanagement. Zo is mijn blik op de organisatie verruimd. Ik leg gemakkelijker verbanden en kan mijn opgedane kennis beter toepassen in de praktijk. Daarnaast maak ik nu veel meer gebruik van verschillende kwaliteitsinstrumenten. Hierdoor kan ik beter zorgdragen dat iedere medewerker zich betrokken voelt een bijdrage te leveren aan het verhogen van de kwaliteit. En zo kan ik uit eindelijk de organisatie versterken!”

Ingrid van Marion
oud-deelnemer Integraal kwaliteitsmanagement

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven