Integraal kwaliteitsmanagement opleiding

Deelnemer Nancy van Egmond over de post-hbo opleiding Integraal kwaliteitsmanagement


“Wat is kwaliteit? Daar wilde ik meer over leren”

Nancy van Egmond werkt als projectassistente bij Nuclear Research and consultancy Group (NRG). Ze volgde bij Inholland Academy de opleiding Integraal kwaliteitsmanagement.

Kwaliteit

“Wat is kwaliteit precies? En hoe kun je steeds betere kwaliteit leveren? Dat waren zaken waar ik meer over wilde leren. Ik heb eerder een opleiding gevolgd bij Inholland Academy. Dat is mij goed bevallen en daarom kwam ik nu ook hier terecht. Ik vond het soms best lastig om na een dag werken nog 3 uur lang via Teams de lessen te volgen. Gelukkig was het onderwijs heel interactief. Er wordt best veel van je verwacht, maar ik vond het alle moeite waard.

Diploma

Het was bijzonder om negen maanden lang met een aantal mensen online te zitten en elkaar op die manier te leren kennen. Behalve één mededeelnemer heb ik de anderen pas in het 'echt' gezien tijdens de diploma-uitreiking in Rotterdam. Het was erg leuk om iedereen daar fysiek te ontmoeten en dat deze bijeenkomst erg goed geregeld was door Inholland!

Gesprekken

Inspiratie haal ik uit mijn werk. Mijn collega’s en ik zijn voortdurend bezig met verbetering van onze producten en diensten. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond, kook en eet ik met familie en vrienden en lees ik veel. Een andere grote hobby is om gewoon goede gesprekken te voeren: met vrienden, familie, collega’s en ‘voorbijgangers’."

Nancy van Egmond
deelnemer opleiding Integraal kwaliteitsmanagement

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven