Integraal kwaliteitsmanagement opleiding

Oud-deelnemer Nils van der Vegte over post-hbo Integraal kwaliteitsmanagement

“Ik werk als Commercial Area Manager bij Bakker Brothers, een bedrijf actief in de veredeling en verkoop van groente- en fruitzaden. Een van mijn inspiratiebronnen is Jos Burgers: hij praat met veel humor over klantvriendelijkheid en bedrijfsstrategie. Ook heb ik op persoonlijk vlak veel interesse in geschiedenis, vooral die van Midden- en Oost-Europa.

Dichtbij
Ik wilde mijzelf graag verder ontwikkelen. Ik heb voor de post-hbo opleiding Integraal kwaliteitsmanagement van Inholland Academy gekozen, omdat deze dichtbij was, ik deze makkelijk naast mijn werk kon doen (qua planning van de lessen) en vooral ook omdat je de laatste jaren ziet dat kwaliteitsmanagement steeds belangrijker wordt en dat veel organisaties er al langer mee bezig zijn of ermee bezig gaan. Mijn vrouw studeert ook dus dat kwam goed uit.

Flexibiliteit
Voordat ik aan post-hbo Integraal kwaliteitsmanagement begon, was ik behoorlijk blanco. Ik heb dan ook veel opgestoken tijdens de opleiding, vooral bij de onderdelen Procesmanagement en Strategie. Daarnaast vond ik de flexibiliteit van de opleiding erg te prijzen. Van alle lessen hebben we er maar twee op locatie gehad en de rest online. Vanuit de docenten, maar ook vanuit de opleiding, zag je de bereidheid om waar nodig presentaties of opdrachten anders in te vullen.

"Qua moeilijkheid valt de opleiding mee, maar geïnteresseerden moeten wel weten dat de vier papers die ingeleverd moeten worden echt behoorlijk wat werk kosten."


Auditing

Ik vond het erg leuk om een rol te spelen tijdens het onderdeel Auditing. Hierbij speelde ik een docent die gevraagd werd naar de situatie met betrekking tot hoe examens vorm krijgen. Ik heb daar veel positieve reacties op ontvangen, zowel van de docent als mededeelnemers.

Papers
Qua moeilijkheid valt de opleiding Integraal kwaliteitsmanagement mee, maar geïnteresseerden moeten wel weten dat de vier papers die ingeleverd moeten worden echt behoorlijk wat werk kosten. Dat is goed om vooraf te weten. In coronatijd was dit overigens prima te realiseren, er waren namelijk niet zoveel andere dingen om te doen.Nils van der Vegte
Commercial Area Manager bij Bakker Brothers

oud-deelnemer Integraal kwaliteitsmanagement

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven