Succesvol binnenvaart ondernemer

Opleiding Succesvol binnenvaart ondernemer 1, excelleren: welke ondernemersvaardigheden zijn de sleutel tot succes?

De binnenvaart is bij uitstek een branche die altijd in beweging en aan veranderingen onderhevig is. Hoe zorg jij als varende ondernemer voor een strategie die hierop aansluit? Wat maakt jouw onderneming de krachtige ketenpartner waarmee graag wordt samengewerkt? Hoe zorg je voor een onderneming die een voorbeeld is voor je concurrentie? Welke ondernemersvaardigheden zijn hierbij de sleutel tot succes? De opleiding Succesvol binnenvaart ondernemer brengt jou de noodzakelijke vaardigheden en effectieve strategieën die jij nodig hebt om als ondernemer in de binnenvaart succesvoller te zijn. Je leert in een snel veranderende wereld je concurrenten een stapje voor te blijven en tevens je onderneming op een effectieve en innovatieve wijze te leiden.

Inholland Academy heeft de opleiding Succesvol binnenvaart ondernemer in nauwe samenwerking opgezet met branchevereniging Koninklijke BLN-Schuttevaer en Centaal Bureau voor de Rijn en Binnenvaart.

'Een leven lang leren in de binnenvaart' (bron: Scheepvaartkrant)

 

De binnenvaartondernemers Arend Horrel (ms Lorena) en Michael Klos (ms Rapitard) begonnen in februari 2018 aan de opleiding Succesvol binnenvaart ondernemer. In de Scheepvaartkrant van 14 november 2018 delen zij enthousiast hun ervaringen. 

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Esther Lute
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Esther
T: 06 2111 5501 | 088 466 30 30
E: esther.lute@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven