Schuldhulpverlening voor ZZP-ers

Help ZZP’ers met hun financiën en schulden.

woensdag 9 juni 2021

Online Open Avond Werken en Leren

Veel ZZP’ers hebben te maken met betalingsachterstanden en (problematische) schulden. Tijdens de coronacrisis zijn voor veel ZZP’ers financiële problemen ontstaan of verergerd.

Een gebrek aan financieel-administratieve vaardigheden hoeft geen belemmering te zijn om ZZP’er te blijven. Ook problematische schulden betekenen niet altijd het einde van het bestaan als zelfstandige. Mogelijk zijn andere oplossingen te vinden als er vakkundig naar wordt gekeken.

De kans is groot dat jij als budgetcoach, beschermingsbewindvoerder, budgetbeheerder, schuldhulpverlener, curator,  zorgverlener, boekhouder of administrateur te maken krijgt met ZZP’ers die hun financiën niet op orde hebben. Hoe ga je dan met hem of haar om? Waar moet je rekening mee houden? Wat moet er gebeuren om financieel in veiliger vaarwater te komen? Welke mogelijkheden heb jij om hen te helpen? Waar kunnen zij die aanvullende hulp krijgen? En wat doet die hulpverlener dan precies? Deze en andere vragen komen in de post-hbo cursus Schuldhulpverlening voor ZZP-ers aan de orde.

Jij kijkt samen met de ZZP’er naar het financiële en administratieve gedrag en laat zien waar de knelpunten zitten. Je begeleidt hem of haar naar een situatie van financiële controle en stabiliteit. Je zoekt samen met de ZZP’er naar de juiste oplossing voor de schulden. Juist door de inschakeling van jouw expertise kan de ZZP’er ervoor zorgen dat de omgang met geld en de administratie in de toekomst geen probleem meer vormt.

Lees meer over de cursus Schuldhulpverlening voor ZZP-ers

niveau
post-hbo
duur
2 bijeenkomsten in 2 weken
locatie
Diemen en Rotterdam

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Esther Lute nov 2018.jpg

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Esther Lute
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Esther
T: 06 2111 5501 | 088 466 30 30
E: esther.lute@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven