Leraar Basisonderwijs (Pabo) deeltijd

Heb je vragen over de Pabo of Inholland? Stel ze aan mij!

Vraag het aan student Liesbeth Bronsgeest

Hallo allemaal,

Leuk dat je deze veelzijdige studie overweegt. Ik ben Liesbeth en ik ben in september 2019 begonnen met de deeltijd Pabo aan Inholland Den Haag. Bij deze deeltijdvariant heb ik één keer per week les en loop ik één dag per week stage.

Het was voor mij een hele stap om, na 20 jaar alleen maar gewerkt te hebben, weer plaats te nemen in de schoolbanken. Ik dacht dat ik één van de oudere studenten zou zijn, maar dat viel reuze mee! Het is een pittige opleiding waar best veel tijd in kan gaan zitten wanneer je het niet bijhoudt. Maar het is echt wel te doen naast een baan.

Je gaat meteen stage lopen, dat vond ik wel spannend want ik heb nooit stage hoeven lopen. Maar al tijdens de eerste stagedag was die spanning verdwenen. Ik vond het gewoon heel leuk om voor de klas te kunnen staan! Je werkt veel samen met je medestudenten. Dit sociale aspect vind ik erg fijn aan de studie. Het is ook een extra stimulans om door te zetten. Wat ik ook leuk vind is dat je veel creativiteit kwijt kan in deze studie en je kan alles wat je in de theorie leert meteen in praktijk brengen tijdens de stage.

Mocht je vragen hebben mag je me altijd een berichtje sturen.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228