Leraar Basisonderwijs (Pabo) deeltijd

Geef een draai aan je leven en fungeer als rolmodel en inspirator voor de kinderen van nu. Dag in dag uit werk je aan hun ontwikkeling.

Denk eens terug aan de basisschool. Aan die voorbeeldige meester of meesterlijke juf. Degene die jou de mooiste verhalen vertelde, liedjes zong, toneelstukken regisseerde en jou lezen, schrijven en rekenen leerde. Zou je niet in zijn of haar voetsporen willen treden? Een rolmodel en inspirator zijn voor de kinderen van nu? Dag in dag uit werk je aan hun ontwikkeling. Daarvoor moet je wel een behoorlijke draai geven aan je leven, want een studie kies je niet een-twee-drie. Zeker niet als je een baan hebt en een druk privéleven. Kies voor de deeltijd hbo-opleiding Leraar Basisonderwijs (Pabo) van Hogeschool Inholland.

Lees meer over de opleiding Leraar Basisonderwijs (Pabo) deeltijd

Bekijk alle deeltijdvarianten van de Pabo

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Deeltijd
locatie
Alkmaar, Den Haag en Haarlem
taal
Nederlands

Ontdek 24/7 opleidingen

Bezoek de Online Open Dag

Lees meer

Download de brochure

 

Basisonderwijs-pabo1903px.jpg

Wat je moet weten over Leraar Basisonderwijs (Pabo) deeltijd

  1. Je bent in minimaal twee jaar klaar. Dankzij een hoog studietempo ben je één of misschien wel twee jaar eerder klaar dan Pabo-studenten die in voltijd studeren.
  2. Je wilt flexibel studeren. Van tevoren bepaal je hoe je studie, werk en privé combineert.
  3. Het praktijkbureau van de Pabo matcht jou met een goede stageplaats.
  4. De praktijk staat centraal. Je ontwikkeling als leerkracht gaat razendsnel dankzij de wekelijkse wisselwerking tussen colleges en stagepraktijk.
  5. Met jouw Pabo-diploma heb je een grote zekerheid van een baan.
Pabo - TopTalent.jpg

Trots op

Michelle Schoenmaker 

Michelle Schoenmaker studeerde af aan de Pabo van Inholland Den Haag en won in 2016  de OnderwijsToptalentPrijs in de categorie basisonderwijs. De prijs werd uitgereikt door toenmalig onderwijsminister Jet Bussemaker, in de Maassilo te Rotterdam. “In de toekomst wil ik mijn methode zelf toepassen in mijn klassen.”

Lees meer

Nieuws over de opleiding Leraar Basisonderwijs (Pabo)

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!