Master of Advanced Nursing Practice

Als hbo-opgeleide verpleegkundige wil je je specialiseren tot verpleegkundig specialist. Jij kunt straks taken overnemen van de arts.

De verpleegkundige zorg in Nederland wordt steeds ingewikkelder. Daardoor zijn er steeds meer verpleegkundig specialisten (voorheen nurse practitioners genoemd) nodig. Deze professionals vormen de toplaag van de verpleegkundige zorg. Ze kunnen zelfstandig werken op het grensgebied van zorg en behandeling. Is dat ook jouw ambitie? Volg dan de Master Advanced Nursing Practice. Straks kun jij taken overnemen van de arts en zelf eenvoudige medische behandelingen uitvoeren bij bepaalde patiëntengroepen.

Voor wie

De Master Advanced Nursing Practice (ANP) is bedoeld voor hbo-v verpleegkundigen die zich binnen hun specialisme willen verbreden en verdiepen.

Lees meer over Master of Advanced Nursing Practice

niveau
Master
duur
2 jaar
Duaal
locatie
Amsterdam
taal
Nederlands

Online Open Avond 12 oktober

Meld je aan!

Wat moet je weten over ANP

  1. Deze master volg je in onze hoofdstad.
  2. De theorie pas je meteen toe in de praktijk (combinatie werken-leren).
  3. Er is een grote behoefte aan verpleegkundig specialisten, en die behoefte groeit.
  4. We werken nauw samen met de onderzoekslijn GGZ-Verpleegkunde, en dat biedt allerlei voordelen.
  5. Je krijgt les van verpleegkundig specialisten, artsen, onderzoekers en gastdocenten. Allemaal professionals met veel ervaring in het master- en post-hbo-onderwijs.

Trots op

Carlijn van den Anker

Sinds de basisschool heeft Carlijn niets anders gedaan dan leren. Direct na de havo ging ze Verpleegkunde studeren, en in de anderhalf jaar daarna heeft ze vele cursussen en bijscholingen gevolgd. Maar hier bleef het niet bij: Carlijn is nu verpleegkundig specialist.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!