Master of Advanced Nursing Practice

Als hbo-opgeleid verpleegkundige wil je je specialiseren tot verpleegkundig specialist. Jij kunt straks taken overnemen van de arts én gespecialiseerde verpleegkundige topzorg blijven uitoefenen.

De verpleegkundig specialist verleent als regie-voerend behandelaar of als medebehandelaar zelfstandig medisch-verpleegkundige zorg. Die doet dat door klinisch redeneren op basis van gedegen wetenschappelijke kennis en met ruime praktische ervaring. Diens onderzoekend vermogen uit zich in een kritische blik op de wereld waarin het onderzoeken en oplossen van praktijkvraagstukken onderdeel zijn van het dagelijks handelen. Het resultaat hiervan heeft impact in de beroepspraktijk en het bredere beroepsdomein.

Ben jij nieuwsgierig naar de persoon achter de cliënt en stimuleer je diens eigen regie waar mogelijk?  Volg dan onze master Advanced Nursing Practice.

Voor wie

De Master Advanced Nursing Practice (MANP) is bedoeld voor hbo-opgeleide verpleegkundigen die zich binnen hun specialisme willen verbreden en verdiepen.

Lees meer over Master of Advanced Nursing Practice

niveau
Master
duur
2 jaar
Duaal
locatie
Amsterdam
taal
Nederlands

Wat moet je weten over ANP

  1. Deze master volg je in onze hoofdstad.
  2. De theorie pas je meteen toe op je eigen werkplek (combinatie werken-leren).
  3. Er is een grote behoefte aan verpleegkundig specialisten, en die behoefte groeit.
  4. Je krijgt les van verpleegkundig specialisten, artsen, onderzoekers en gastdocenten. Allemaal professionals met veel ervaring in zowel de praktijk als het master- en post-hbo-onderwijs.

Open Avond 6 november

Meld je aan!

Trots op

We zijn trots op onze interprofessionele samenwerking met Amsterdam UMC, waar onze studenten stagelopen op de poli farmacotherapie. Daar zien studenten (onder toezicht) patiënten voor het doornemen van hun medicatie, waarbij ze eerder gemaakt notities in het patiëntendossier kunnen inzien.

Op basis van het gesprek met de patiënt en aanvullend onderzoek maken de studenten een plan dat wordt doorgesproken met de docent Farmacotherapie, wordt gepresenteerd aan de behandelaars en wordt besproken in het Multi Disciplinair Overleg.

Lees hier meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228