Master of Advanced Nursing Practice

Praktische informatie Master of Advanced Nursing Practice

Start september 2024

Eerste lesdag: in week 36 (maandag 2 september 2024)

Introductiedag: maandag 26 augustus

Duur opleiding

Twee jaar

Titel

Master of Science (MSc.)

Accreditatie

De Master of Advanced Nursing Practice is sinds haar oprichting door de NVAO geaccrediteerd.

 


Meer informatie?

Bekijk het leerplanschema

Lees de gids voor praktijkopleiders

Collegegeld 2023-2024

€ 2.314 * 

* Het bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen. Bekijk voor de zekerheid de collegegeldwijzer.

Overige kosten

Boeken: circa € 1.300 (gedurende de hele opleiding).

Geschikte laptop

Een goede laptop is onmisbaar om goed onderwijs te volgen. We verwachten dan ook dat je in het bezit bent van een laptop waarop je kunt werken met de programma's die je nodig hebt voor je opleiding.

Waar moet een geschikte laptop aan voldoen?
Bekijk de specificaties

Eigen stethoscoop

Naast boeken en een geschikte laptop heb je een eigen stethoscoop nodig. Een reflexhamer en een lampje voor neurologisch onderzoek zijn handig om aan te schaffen, maar niet noodzakelijk.

Contact

Contactpersoon: Els Grijmans (teamleider)
E-mail: masteropleiding.anp-pa.gsw@inholland.nl
Telefoon: 06-31639513

Volg ons op

Twitter

Volg deze opleiding in...

Amsterdam

De Boelelaan 1109
1081 HV Amsterdam
Meer over deze locatie

Open Avond 13 december

Bekijk wat je kunt verwachten

Keuze gemaakt?

Inschrijven

Vergoedingen

Levenlanglerenkrediet

Levenlanglerenkrediet

Wil je een opleiding volgen, maar heb je geen recht meer op reguliere studiefinanciering (lening, aanvullende beurs en reisproduct)? Vanaf het studiejaar 2017-2018 kun je onder bepaalde voorwaarden toch geld lenen om het collegegeld of lesgeld te betalen.

Lees meer over het levenlanglerenkrediet op de website van DUO

Tegemoetkoming salariskosten VIOS

Tegemoetkoming salariskosten VIOS

De werkgever betaalt het salaris van de VIOS. Een deel van dat bedrag wordt vergoed door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Deze subsidie is vastgesteld op een bedrag van 1964,- per maand gedurende de totale opleidingsduur (24 maanden). Deze regeling loopt tot 1 juli 2028.

Vergoeding begeleiding op de werkplek

Vergoeding begeleiding op de werkplek

Hogeschool Inholland verstrekt per student een vergoeding, beschikbaar gesteld door het ministerie van OCW, van € 3.500 per jaar aan de praktijkopleiders. Deze tegemoetkoming is voor het onderwijzen en begeleiden van de student. De vergoeding wordt uitgekeerd aan de werkgever van de studentwerknemer.

Het bedrag dat het ministerie van OCW uitkeert wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld. Het bedrag kan dus anders zijn dan hierboven vermeld.

Stimuleringssubsidie KOH

Stimuleringssubsidie KOH

Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg biedt een stimuleringssubsidie aan voor het opleiden van een VS of PA binnen de huisartszorg.  Deze subsidie kun je tot 15 januari 2024 aanvragen.

Lees meer over de stimuleringssubsidie van KOH

Informatie Webinar 6 november 
Wil je meer weten over de VS en PA in de Huisartsenzorg kom dan naar de online sessie van KOH op 6 november van 19.00 – 20.00 uur.

Meld je aan

Vragen?
Neem contact op met stichting KOH op telefoonnummer 040 – 231 06 20 of stuur een e-mail naar info@stichtingkoh.nl.

Hoeveel punten moet je halen? 

Studiebelasting

De master ANP duurt twee jaar. Het studieprogramma gaat uit van een studiebelasting van 1680 uur in het eerste jaar en 1680 uur in het tweede jaar. Dit betreft in totaal 120 European Credits (ECTS). Gemiddeld ligt de studiebelasting op circa 40 uur (dit is inclusief het werkplekleren) per week.

 

Toetsing

Het studiejaar is opgebouwd uit twee semesters van elk twintig weken. Gedurende het semester zijn er meerdere formatieve evaluatiemomenten, waarop je feedback ontvangt van docenten en medestudenten. Elk semester wordt afgesloten met een aantal toetsen. Zie ook het leerplanschema (pdf) voor een overzicht van het tweejarig curriculum.

Bijzondere omstandigheden?

Onze decanen zijn er voor je wanneer je bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of een beperking hebt. Ook kun je bij de decaan terecht als je topsport combineert met studeren, of wanneer er familieproblemen zijn. Denk jij dat je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken? Neem voordat je je inschrijft contact op met decanaat.amsterdam@inholland.nl.

Lees meer

Wat moet je weten over ANP

  1. De master volg je in onze hoofdstad.
  2. De theorie gebruik je meteen in de praktijk (combinatie werken-leren).
  3. Er is een grote behoefte aan verpleegkundig specialisten.
  4. Je krijgt les van verpleegkundig specialisten, artsen, adviseurs, onderzoekers en gastdocenten, allen met ruime ervaring in de praktijk en in het master- en post-hbo-onderwijs.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228