Pedagogiek deeltijd

Werk je al met kinderen of jongeren, maar wil je jezelf verder uitdagen? Leer op je eigen werkplek en groei door tot een allround hbo-pedagoog die stevig in de schoenen staat en complexe beslissingen durft te nemen.

Voltijd | Deeltijd

De deeltijdopleiding Pedagogiek leidt jou op tot een brede pedagogische hbo-professional met de laatste kennis over jeugd en opvoeding. Tijdens de opleiding leer je je te verplaatsen in de leefwereld van kinderen en jongeren. Ook leer je om samen te werken met andere professionals en om creatieve oplossingen te bedenken om mensen in hun omgeving zo goed mogelijk te helpen. Als vakbekwaam pedagoog ga je persoonsgericht te werk, ben je transparant, werk je methodisch en resultaatgericht. Dat combineer je met deskundige oordeelsvorming vanuit een onderzoekende houding.

Ons onderwijsprogramma is waar mogelijk flexibel ingericht, zodat jij zelf de regie kunt nemen over je opleiding. Je werkt thuis, op je werkplek en op de hogeschool aan leeruitkomsten. Wil jij het verschil maken voor kinderen en jongeren? Ben je zelfstandig en wil je leren en werken combineren? Dan is onze deeltijdopleiding Pedagogiek iets voor jou!

Lees meer over de opleiding Pedagogiek deeltijd

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Deeltijd
locatie
Amsterdam
taal
Nederlands

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Wat moet je weten over Pedagogiek deeltijd

 1. Pedagogiek is een brede opleiding, gericht op kinderen en jongeren van 0-25 jaar. Daarbinnen kun je eigen accenten leggen door eigen invulling van je opdrachten en keuzeonderwijs.
 2. Je combineert leren op de hogeschool met leren op de werkplek en zelfstudie.
 3. Theorie en praktijk komen samen doordat je opdrachten kunt uitvoeren op je werkplek.
 4. Het onderwijs is vormgegeven aan de hand van de verschillende kerntaken van een hbo-pedagoog.
 5. Je kunt je na je afstuderen als Jeugd- en gezinsprofessional registreren bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).
 6. Onze docenten worden zeer gewaardeerd door onze studenten. We staan voor kwaliteit en hanteren daarbij een betrokken en persoonlijke benadering.

Je wordt opgeleid tot:

 • Opvoedingsondersteuner
 • Pedagogisch werker gezinsbegeleiding/orthopedagogisch hulpverlener
 • Groepsopvoeder psychiatrie
 • Leidinggevende kinderdagverblijf
 • Pedagogisch coach kinderopvang
 • Beleidsmedewerker

Je wordt niet opgeleid tot:

 • Leerkracht
 • Jeugdpsycholoog

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228