Verpleegkunde voltijd

Ontdek wat jou het meest aanspreekt, wat voor professional en mens jij bent.

Voltijd | Deeltijd | Duaal

Help je graag mensen? Ben je oprecht geïnteresseerd in het lichamelijke, geestelijke en sociale welzijn van de ander? Dan staat jou in de zorg prachtig werk te wachten. Van verpleeghuis tot ziekenhuis, van psychiatrie tot thuiszorg: met de brede opleiding Verpleegkunde bij Hogeschool Inholland kun je echt alle kanten op.

Het werk is heel divers. De ene keer controleer je de gezondheid van een patiënt of geef je medische voorlichting. Het volgende moment coördineer je de zorgtaken of maak je plannen om samen met andere professionals de zorg nog beter te organiseren. Je zet je in voor een betere kwaliteit van leven en moedigt mensen aan hun gezondheid te bewaken. Je hebt oog voor de patiënt als mens en denkt vanuit mogelijkheden. Trekt jou de acute en intensieve zorg in ziekenhuizen het meest? Volg dan het honoursprogramma Technische Verpleegkunde naast het gewone studieprogramma.

Wees welkom als toekomstig verpleegkundig collega, iemand die ook óns iets leert, binnen een heel divers team. Wij creëren een persoonlijke en vertrouwde leeromgeving. Nieuwsgierig? Kom langs!

Lees meer over de opleiding Verpleegkunde

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Alkmaar en Amsterdam
taal
Nederlands

Kom 6 april naar de Open Dag

Meld je aan!

Leuke opleiding?

Op de hoogte blijven?

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over Verpleegkunde

  1. Jij wordt een professional die het verschil maakt voor mensen in allerlei situaties. Als ze acuut hulp nodig hebben of moeten leren omgaan met een aandoening: fysiek, psychisch en sociaal.
  2. Met jouw opleiding kun je direct als hbo-verpleegkundige aan de slag en staat de weg naar alle takken van de gezondheidszorg open.
  3. Je kunt Verpleegkunde volgen op twee locaties: in Amsterdam en in Alkmaar. Allebei met hetzelfde opleidingsprogramma, al kunnen de opleidingsvarianten (voltijd, deeltijd of duaal) wel per locatie verschillen.
  4. In het vierde jaar geef je je eigen profiel vorm en loop je stage in de richting waarin je je meer wilt verdiepen. Bepaal welk keuzeonderwijs jij volgt en kies bijvoorbeeld voor een extra stage in het buitenland, zoals in de EU, Zuid-Afrika, Kenia, Suriname en Aruba.
  5. Wil je later werken op intensieve zorgafdelingen zoals de spoedeisende hulp, intensive care (ic) of anesthesie? Volg dan het aanvullende honoursprogramma Technische Verpleegkunde.

Lijkt dit je een leuke opleiding?

We houden je graag op de hoogte van de opleiding Verpleegkunde voltijd. Zo kun je ontdekken of de opleiding bij jou past en helpen we je bij je studiekeuze. Laat je e-mailadres achter en wij doen de rest.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228