Samen kom je tot slimme innovaties

Kan jouw organisatie frisse ideeën gebruiken? Bekijk hieronder onze labs, leergemeenschappen en Centres of Expertise, waarin onze studenten en docenten samenwerken met jouw organisatie. De bijzondere wisselwerking tussen onderwijs, onderzoek en werkveld zorgt voor innovatieve ideeën en oplossingen van de toekomst. Dit kan op heel veel verschillende manieren: van een eenmalige opdracht tot langdurige samenwerkingsverbanden. Net wat het beste bij jouw vraag en organisatie past.

CDM@Airports

Hoe kan gezamenlijk, met digitale en innovatieve methoden, besluitvorming tot stand komen tussen luchtvrachtstakeholders op (Europese) luchthavens door middel van 'neutral governance' voor een optimale verduurzaming van de luchthaven?

Lees meer

CoE Groen

Samen met vier groene hogescholen de maatschappelijke vraagstukken binnen de groene sector aangaan? Neem contact op met CoE Groen.

Lees meer

CoE Preventie in Zorg & Welzijn

Werk met ons samen aan een gezonde en inclusieve samenleving waarin zorgen voor jezelf én de ander hét middel is om samen verder te komen.

Lees meer

Composites

Met composieten kun je slimmer, innovatiever en duurzamer werken. Dat weten onze techneuten als geen ander!

Lees meer

Expertisenetwerk Systemisch Co-design

In dit netwerk ontwikkelen we aan de hand van concrete casussen door het hele land een aanpak voor systemisch co-design om de duurzame transitie in gang te kunnen zetten. 

Lees meer

Food Science & Innovation Lab

Behoefte aan inspiratie en frisse inzichten op het gebied van voedselvraagstukken? Neem contact op met het Food Science & Innovation Lab!

Lees meer

Inclusive Justice & Security

Bij de rechtbank Rotterdam verrichten studenten onderzoek naar de toegankelijkheid van het recht voor slechtzienden. 

Lees meer

Leer- en InnovatieNetwerk

Als zorginstelling op zoek naar manieren om de kwaliteit van je zorg te verbeteren? Je kennisvraag is welkom!

Lees meer

Learning Labs

Onze Pabo-studenten worden leraar in de praktijk. Samen met jouw school de mogelijkheden verkennen?

Lees meer

Living Lab Sustainable Fashion

Hoe ontwikkel je nieuwe, duurzame verdienmodellen in de circulaire economie in de mode- en textielsector?

Lees meer

Urban Leisure & Tourism lab

Bijdragen aan een duurzame en inclusieve leefomgeving in de stad? In onze Urban Leisure & Tourism Labs in Rotterdam en Amsterdam helpen we je graag op weg!

Lees meer

Vernieuwen met EdTech

Bij onderwijsinnovatie met EdTech kijkt Inholland naar wat nieuwe educatieve technologie kan bijdragen aan de vernieuwing en verbetering van het hoger onderwijs.

Lees meer

Ook met ons samenwerken? 

Neem contact op

Wist je dat?

  1. Plint010 de co-working space van Inholland Rotterdam is
  2. Inholland Haarlem een Start Up Campus Haarlem heeft
  3. TerraTechnica het samenwerkingsnetwerk is in Noord-Holland Noord
  4. Inholland de toepassing van onderwijsinnovatie onderzoekt met EdTech

Ook samenwerken?

Heb je aanvullende vragen of ben je benieuwd naar andere samenwerkingsvormen? We maken graag een afspraak met je om je wensen te bespreken.

Neem contact op

Innovatietraineeship

Op zoek naar innovatietalent die jouw bedrijf helpt innoveren? Mkb’ers kunnen zich nu aanmelden voor het innovatietraineeship. De afstudeerder van Inholland helpt jouw bedrijf innovaties te verkennen en herkennen. De eerste 6 maanden in de vorm van een stage, daarna voor 1 jaar in dienst bij jouw bedrijf. Het is altijd maatwerk en toegespitst op de uitdaging van jouw mkb-bedrijf. Misschien wel de frisse wind waar jouw bedrijf aan toe is?

Lees hier meer