Pedagogiek voltijd

Jij wil er zijn voor een ander. Jij maakt het verschil voor kinderen die gepest worden, of voor ouders die wat steun kunnen gebruiken bij de opvoeding.

De opleiding Pedagogiek leidt jou op tot een brede sociale professional. Jij weet straks alles van jeugd en opvoeding. In deze opleiding leer je hoe jij je kan verplaatsen in de leefwereld van kinderen en jongeren. Ook leer je alles over de verschillende opvoedsituaties waarin zij kunnen zitten. In moeilijke en emotionele situaties blijf jij rustig. Je werkt samen met andere professionals en komt straks met creatieve oplossingen om kinderen en de mensen in hun omgeving zo goed mogelijk te helpen. Als jij je daar graag voor inzet, dan is dit de opleiding voor jou.

Lees meer over de opleiding Pedagogiek

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Amsterdam
taal
Nederlands

Open Avond 15 december

Meld je aan

Alle info op een rij

Download de flyer

 

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over Pedagogiek

  1. Pedagogiek aan Inholland is verkozen tot de beste opleiding Pedagogiek van de Randstad (Keuzegids HBO 2019). De opleiding geeft je goede kansen op een baan.
  2. Je stimuleert ontwikkeling en opvoeding, en helpt mensen het beste uit zichzelf te halen.
  3. Theorie en praktijk breng je samen door vanaf het begin zelf te ervaren hoe uitdagend dit werk kan zijn. Je loopt daarom elk jaar stage.  Een deel van je stage en afstuderen kun je doen in het buitenland.
  4. Je krijgt intensieve studieloopbaanbegeleiding.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!