Verpleegkunde deeltijd

Leer op je eigen werkplek en groei door tot een allround hbo-verpleegkundige.

Voltijd | Deeltijd | Duaal

Werk jij al jaren in de zorg? Zie jij hoe het werk verandert? Of kom je van buiten de zorg en ben je toe aan een carrièreswitch? Wil jij nú je handen uit de mouwen steken om mensen met gezondheidsklachten te helpen? Wat jouw achtergrond ook is, met de flexibele deeltijdopleiding Verpleegkunde bij Hogeschool Inholland groei je door tot allround verpleegkundige op bachelorniveau. Hiervoor combineer je jouw baan met een volwaardige hbo-opleiding.

Onder begeleiding van een werkveldcoach leer je vooral op je eigen werkplek. Ontdek hoe je zorg organiseert, voorlichting geeft, kwaliteitszorg implementeert en collega’s coacht. Heb oog voor de patiënt als mens, denk in mogelijkheden en moedig hem aan om zich in te zetten voor een betere kwaliteit van leven. Ervaar hoeveel meer de zorg voor jou kan betekenen en geniet van de nieuwe contacten met medestudenten: een netwerk van professionals als jij. Op locatie en online ontmoet je elkaar en leer je samen. Want van elkaar leer je meer en sneller dan alleen. Wees welkom in onze leergemeenschap.          

Lees meer over de opleiding Verpleegkunde deeltijd

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Deeltijd
locatie
Alkmaar en Amsterdam
taal
Nederlands

Kom 5 juni naar de Open Avond

Meld je aan!

Wat je moet weten over Verpleegkunde deeltijd

  1. Je wordt hbo-verpleegkundige via de meest flexibele, individuele route, waarmee jij leren, werk en privé combineert zoals jou dat uitkomt.
  2. Je werkt minimaal 16 uur in de zorg. In overleg met jouw werkgever start je een op maat gemaakt programma. Een hbo-verpleegkundige (de werkveldcoach) begeleidt jou op de werkvloer.
  3. We houden rekening met je eerder verworven competenties (EVC’s): jouw kennis en ervaring als verpleegkundige tellen mee.
  4. Met je eigen leercoach bespreek je een leerplan waarin je zelf je studievolgorde en -tempo bepaalt.
  5. Je komt in contact met medestudenten: zorgprofessionals met wie je een eigen netwerk kunt opbouwen om kennis en ervaring uit te wisselen.
  6. Met een hbo- of wo-vooropleiding kun jij door middel van FastSwitch deze deeltijdopleiding versneld afronden en word jij optimaal voorbereid op je werkplek.
  7. Met jouw hbo-diploma kun je je meteen inschrijven in het BIG-register. Daarmee ben je officieel een zelfstandig verpleegkundige op bachelorniveau.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228