Elektrotechniek deeltijd

Werk je nu op mbo niveau 4 en wil je je verder ontwikkelen in een elektrotechnische richting? Dan is de deeltijdopleiding Elektrotechniek iets voor jou!

Voltijd | Deeltijd

We hoeven jou niet uit te leggen wat we allemaal aan elektrotechniek te danken hebben. En ook deze branche is volop in beweging: binnenkort rijdt het merendeel van de Nederlandse autobezitters elektrisch, om maar iets te noemen. Als elektrotechnisch ingenieur geef je vorm aan deze ontwikkelingen, bedenk je nog slimmere of efficiëntere toepassingen en heb je dus concreet impact op het dagelijks leven van heel veel mensen. Met de studie Elektrotechniek word jij een professional die daar graag een bijdrage aan levert.

Lees meer over de opleiding Elektrotechniek deeltijd

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Deeltijd
locatie
Alkmaar
taal
Nederlands

Kom 6 april naar de Open Dag

Meld je aan!

Wat je moet weten over Elektrotechniek deeltijd

  1. Als afgestudeerde aan de opleiding Elektrotechniek ben je een technische alleskunner met een brede, sterke basiskennis.
  2. Er is veel ruimte voor jouw inbreng als student.
  3. De kwaliteit ligt hoog en het lesaanbod heeft een concrete koppeling met de actuele arbeidspraktijk.
  4. Je studeert aan een open, ondernemende en sociale hogeschool aan de rand van de stad.
  5. Er wordt nauw samengewerkt met het bedrijfsleven om elkaar te versterken en te inspireren.
  6. De werkgelegenheid voor afgestudeerde elektrotechnici is uitstekend. Er is al vele jaren een grote vraag naar getalenteerde en goed opgeleide ingenieurs. 

Trots op

Winnaars mechatronicawedstrijd

Tijdens de Dutch Technology Week hebben studenten Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek van Inholland Alkmaar de CCM Trofee 2017 gewonnen. Op de markt van Eindhoven gingen de techneuten met een zelfgebouwde robot de strijd aan met Nederlandse, Belgische en Duitse studenten en kwamen als winnaar uit de bus van deze prestigieuze internationale mechatronicawedstrijd.

 Lees meer 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228