Technische Bedrijfskunde deeltijd

Jij maakt bedrijfsprocessen efficiënt en effectief. Dat kan omdat jij straks alles weet van mensen, organisaties, technologie, economie en marketing.

Voltijd | Deeltijd

Bij de bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde ga jij je bezighouden met het ontwerpen en verbeteren van bedrijfsprocessen. Deze processen helpen een bedrijf om efficiënt en effectief te draaien. Je leert over alle onderdelen van een bedrijf: de productieafdelingen, verkoop en marketing, distributie, maar ook financiën en personeelszaken. Je wordt opgeleid tot manager, adviseur of ondernemer in een industriële bedrijfsomgeving. Heb jij interesse in mensen, organisaties, technologie, economie en marketing? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Lees meer over de opleiding Technische Bedrijfskunde deeltijd

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Deeltijd
locatie
Alkmaar
taal
Nederlands

Open Avond 13 december

Bekijk wat je kunt verwachten

Wat je moet weten over Technische Bedrijfskunde deeltijd

  1. De opleiding heeft een studievereniging. Die organiseert binnenlandse en buitenlandse studiereizen, excursies naar productiebedrijven, lezingen en netwerkborrels. 

  2. Daarnaast heeft de opleiding een alumnivereniging. Word je lid? Dan maak je deel uit van een groot netwerk van ex-studenten van de opleiding die inmiddels in het bedrijfsleven werken.

Trots op

Bug-A-Lock

De helft van de Nederlandse vrouwen heeft angst voor spinnen, onder mannen is dit slechts tien procent. Vierdejaarsstudenten Sandy, Tom, Jasper en Ruben van de opleiding Technische Bedrijfskunde bij Inholland Alkmaar ontwikkelden de Bug-A-Lock om spinnen makkelijker te verwijderen. Dit opzetstuk waarmee de stofzuigerslang wordt afgesloten is inmiddels verkrijgbaar bij diverse markten en winkels.

Lees meer

Nieuws vanuit de opleiding Technische Bedrijfskunde

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228