Leraar Basisonderwijs (Pabo) voltijd

Als leraar maak jij het verschil. Je helpt kinderen om het beste uit zichzelf te halen. Om hun talenten en hun toekomst te ontdekken. En dat verschil maken doe je op jouw eigen, unieke manier!

Bij de Inholland pabo zien we dat jij uniek bent. We weten dat jij je eigen talenten en dromen hebt. En dat de uitdagingen in jouw klas, school of gemeenschap mogelijk anders zijn dan de vraagstukken ergens anders. Daarom ondersteunen we je om je eigen ontwikkelpad te bewandelen en de professional te worden die jij wilt zijn. We zorgen er samen voor dat jouw unieke leerproces en ontwikkeling vorm krijgt. Bij de Inholland pabo zijn we namelijk graag persoonlijk en dichtbij. Studenten en scholen zijn bij ons geen nummer.

Lees meer over de opleiding Leraar Basisonderwijs (pabo)

Let op: voltijders kunnen de opleiding ook digitaal volgen.

Lees meer over de digitale route

Liever in deeltijdstuderen?

 

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Alkmaar, Den Haag, Dordrecht, Haarlem en Rotterdam
taal
Nederlands

Open Avond 6 november

Meld je aan!

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over Leraar Basisonderwijs (pabo) voltijd

  1. Bij de pabo van Inholland stimuleren we de ontwikkeling van je eigen identiteit. Jouw unieke leervragen staan altijd centraal.
  2. We leiden je vanaf het begin van je opleiding samen met de praktijk op, zodat de theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten. Je maakt kennis met verschillende soorten scholen en leeftijdsgroepen zodat je zelf kunt ontdekken waar jij het best tot je recht komt. 
  3. Je krijgt structureel feedback waardoor je je snel ontwikkelt tot een zelfstandige leerkracht en een volwaardige collega.
  4. Er zijn verschillende mogelijkheden om je opleiding naar jouw hand te zetten.
  5. Na je diploma kun je verder studeren. Denk aan een master.

Jouw unieke ontwikkelpad

Bij de Inholland pabo zijn we niet van de standaardoplossingen of one-size-fits-all. In jouw leerproces zijn jouw leervragen daarom leidend. Die kunnen namelijk anders zijn dan die van jouw medestudenten. En als je vanuit je vooropleiding bepaalde kennis of vaardigheden al beheerst kun je bij onze lerarenopleiders terecht om samen te bepalen hoe je dat het beste kan aantonen om te versnellen.

Ontdek de leerroutes

Lijkt dit je een leuke opleiding?

We houden je graag op de hoogte van de opleiding Leraar Basisonderwijs (pabo) voltijd. Zo kun je ontdekken of de opleiding bij jou past en helpen we je bij je studiekeuze. Laat je e-mailadres achter en wij doen de rest.

Heb je vragen over de Lerarenopleiding Basisonderwijs?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228