Leraar Basisonderwijs (Pabo) deeltijd

Als leraar maak jij het verschil. Je helpt kinderen om het beste uit zichzelf te halen. Om hun talenten en hun toekomst te ontdekken. En dat verschil maken doe je op jouw eigen, unieke manier!

Bij de Inholland pabo zien we dat jij uniek bent. We weten dat jij je eigen talenten en dromen hebt. En dat de uitdagingen in jouw klas, school of gemeenschap mogelijk anders zijn dan de vraagstukken ergens anders. Daarom ondersteunen we je om je eigen ontwikkelpad te bewandelen en de professional te worden die jij wilt zijn. We zorgen er samen voor dat jouw unieke leerproces en ontwikkeling vorm krijgt.

Bij de Inholland pabo zijn we namelijk graag persoonlijk & dichtbij. Studenten en scholen zijn bij ons geen nummer. Als één van de grootste hogescholen zijn we bewust lokaal georganiseerd in kleinere vestigingen zodat we onze studenten ook echt bij naam kennen. Zo kunnen we ook samen snel inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de regio. En optimaal het verschil maken voor de gemeenschap direct om ons heen. Wil je meer weten over hoe we dat doen?

Lees meer over de opleiding Leraar Basisonderwijs (pabo) deeltijd

Lees meer over onze digitale route

Je studieduur verkorten?

Vooropleiding, andere diploma’s, certificaten en/of aantoonbare kennis en ervaring?

Lees verder

Direct betaald voor de klas?

Dan is de tweejarige opleiding de Inholland pabo zij-instroom iets voor jou. 

Lees verder

 

Groeien in je werk?

Werk je in de kinderopvang of het onderwijs, of heb je een mbo 4-diploma? Volg dan de 2-jarige Ad PEP!

Lees verder

niveau
Bachelor
duur
2-4 jaar
Deeltijd
locatie
Alkmaar, Den Haag, Dordrecht, Haarlem en Rotterdam
taal
Nederlands

Wat je moet weten over Leraar Basisonderwijs (pabo) deeltijd

  1. Je kunt studeren op de manier die bij jou past en kiezen uit verschillende leerroutes. Van tevoren bepaal je hoe je studie, werk en privé combineert.
  2. Je leert één dag van de week in de praktijk. Het praktijkbureau van de pabo matcht jou met een goede stageplaats.
  3. De praktijk staat centraal. Je ontwikkeling als leerkracht gaat razendsnel dankzij de wekelijkse combinatie van colleges en stagepraktijk.
  4. Je kunt je studietempo verhogen als je al een hbo- of wo-diploma en/of relevante kennis en ervaring hebt. Je bent dan in minimaal twee jaar klaar.
  5. Met jouw pabo-diploma weet je zeker dat je straks snel een baan vindt.

Kom 6 april naar de Open Dag

Meld je aan!

Jouw unieke ontwikkelpad

Bij de Inholland pabo zijn we niet van de standaardoplossingen of one-size-fits-all. In jouw leerproces zijn jouw leervragen daarom leidend. Die kunnen namelijk anders zijn dan die van jouw medestudenten. En als je vanuit je vooropleiding bepaalde kennis of vaardigheden al beheerst kun je bij onze lerarenopleiders terecht om samen te bepalen hoe je dat het beste kan aantonen om te versnellen.

Ontdek de leerroutes

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228